Hva er Cicchetti?

 I likhet med spansk tapas eller koreanske banchan er italienske små-plate retter kjent som cicchetti. Spesielt populær i byen Venezia, er disse rettene serveres ofte i spesielle Cicchetti barer som prikken landskapet vann-gjennomvåt, med eller uten en medfølgende glass vin. Disse rettene varierer sterkt, fra oliven-laced fisk sprer seg jevnt på ulike typer kunshåndverk plater av stekte grønnsaker og ost.

 Cicchetti kan spises når som helst på dagen. Cicchetti barer er den mest besøkte, men i formiddag, under lunsj og middag. Siden 2011, har Venezia ca 60 000 innbyggere og 10 millioner turister i året, ifølge travel forfatter Rick Steves i hans Rick Steves 'Europa nettside. Dette betyr at alle restauranter catering til turister, men i cicchetti, Steves insisterer fortsatt finne et stykke tradisjonell Venezia.

 Disse små plate delikatesser er nesten jevnt fordelt mellom varme og kalde tilbud. På den kalde enden, vanlig eller krydret opp rå østers regelmessig på menyen, samt tradisjonell italiensk medley av fersk kutt tomat, mozzarella, oliven, olje, eddik og krydder. Dette er å forvente, men. Menyene har også signaturretter også, noe som er mer varierte medleyer av sesongens grønnsaker, oster og sjømat levert, ofte blandet i oppslag for crostini.

 Hot typer Cicchetti er vanligvis mini versjoner av gourmetretter som tradisjonelt har fungert som full entrees. Disse oppskriftene inkluderer sjømat som blekksprut, krabbe, reker og tunfisk - til en tilpasset Venezia på grunn av byens våtmarks plassering. De har også en solid representasjoner av annet kjøtt som okse, svin og lam. Slike matvarer er vanligvis ledsaget med ulike friske grønnsaker, oster og sauser fra en spesiell italiensk bøyd. Mange barer også mer ikoniske italienske retter som ravioli og Linguini - bare størrelsen på porsjonene er alvorlig redusert, som er prisene.

 Ifølge det italienske nettstedet Notebook, noen retter har den mest historiske trekk. En er eddik-gjennomvåt løk, kalt Cipolle i saor. Den andre er mer subtil: en kremet klippfisk rett kalt baccala 'mantecato.

 Ved å spise på disse etablissementene, guider insisterer på at hver middag element to eller tre cicchetti. Så, med mindre noen er sulten, og ikke ønsker å dele, får alle til å smake alt på bordet. For reisende, kan dette være en billig måte å gi en bedre forståelse av lokal mat. Det er også lurt å engasjere seg i et glass l'Ombra, som er et kallenavn for vin som kan oversettes til "skygge".

  •  Bocconcini, små kuler av fersk mozzarella, kan serveres som cicchetti.
  •  Cicchetti er veldig populært i Venezia, Italia.
  •  En plate av østers kan serveres på en cicchetti.
  •  Biff er en vanlig del av cicchetti.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha