Hva er Cocktail Wieners?

 Cocktail pølser er faktiske biff eller svinekjøtt små pølser, vanligvis med en slags røyksmakstilsetninger, derav kallenavnet "lille Smokies." I tekstur, de er mer som en bratwurst, men de ser ut som små pølser. Uttalelser som "Er tannpirker ikke gå hele veien gjennom hans cocktail weenie." er en måte å kommentere på noens psykiske mangel, og merk plasseringen av de ydmyke cocktail pølser har tatt kultur.

 Wieners, selvfølgelig, har eksistert i lang tid. Pølse er en av de eldste kjøtt og tyskerne tok parabolen til høy kunst i sin pølse kjøtt navn. Cocktail pølser er relativt nyvinninger og har gjort et navn for seg selv i feltet av rask biter.

 Cocktail pølser er allestedsnærværende på spleisefest middager, piknik og julebord å være hvor som helst i USA. De er ferdiglaget, salt og krydret - perfekt for en tyngre hovedrett og raske til å løse. En av de mest populære oppskrifter innebærer en 16-unse pakke av cocktail pølser, en flaske barbecue saus, og en treg komfyr. Kokken blander cocktail pølser og saus i treg komfyr, sett på lokket, satte den på "lav" og varmer opp hele. Denne enkle forretten kan serveres med tannpirkere.

 Noen mennesker vikle cocktail pølser i kjeks deig, til griser i et teppe. Andre gjør en drue gelé og sennep concoction som en søt og krydret saus. Noen kokker serverer dem med ost og kjeks og andre skjær dem og bruke dem i makaroni og ost. Barn vanligvis elsker disse biter store pølser, noe som gjør dem til en ideell måte å få festet kylling nugget etere å prøve noe nytt. Tallrike oppskrifter med cocktail pølser er tilgjengelig i kokebøker og på nettet.

  •  Cocktail pølser er oftest sett i USA
  •  Cocktail pølser er små pølser blir ofte servert som en forrett.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha