Hva er Coconut Milk Ice Cream?

 Kokosmelk iskrem er en slags frossen dessert basert på kokosmelk i stedet for melk og meieriprodukter for sin kremaktig konsistens og smak. Et utmerket valg for veganere eller laktoseintolerante iskremelskere, kokosmelk iskrem er ofte tilgjengelig i en rekke varianter i spesialitet dagligvareforretninger. For folk med is, er kokosmelk iskrem lett å gjøre hjemme, og kan brukes som grunnlag for en favoritt iskrem smaken.

 En av fordelene med kokosmelk iskrem er at det er laktosefritt. Dette betyr at mange merker er egnet for folk med melke allergi, cøliaki, eller veganere. Noen merker, samt hjemmelagde versjoner kan også glutenfri, er en ideell dessert alternativ for folk med gluten. I interesse av å skape en sunnere, dessert begrensning diett med barn, noen selskaper også produsere kokosmelk iskrem som er sukkerfrie eller bruke alternativer til hvitt sukker, som agave sirup.

 Siden kokosnøttaroma blir vanligvis dempet, kokosmelk kan brukes til å lage nesten hvilken som helst type tradisjonell iskrem smaken. Enkelte populære smaker inkludere mint chip med kommersielle meieri-fri sjokolade, kirsebær mandel, og et bredt spekter av sjokolade-baserte smaker. For kokos-entusiaster, er det mange varianter der kokos smaken er mer uttalt, blant annet kokos sjokolade og pina colada.

 Opprette en base av kokosmelk iskrem hjemme krever bare noen få ingredienser og et viktig verktøy: en ismaskin. De fleste oppskrifter som krever bruk av full-fett kokosmelk på den beste tekstur, men lett kokosmelk kan også anvendes i stedet for et sunnere dessert. Mange hjemmelagde oppskrifter stole på å gjøre vaniljesaus-krem metode, med kokosmelk, sukker og egg kokt sammen til tykkere vaniljesaus, deretter frosset med ismaskin.

 En make kokosmelk is base, i ulike varianter, additiver så som sjokolade, vanilje eller sirup kan tilsettes under fremstillingstrinnet. Filer som sjokoladebiter eller virvler er vanligvis lagt til i de siste minuttene av frysing, slik at de ikke smelter eller frost. Iskrem blandinger som inneholder alkohol, for eksempel rum rosiner, kan det ta lengre tid å fryse enn andre raser. Med litt tålmodighet og litt kokosmelk, kan en deilig iskrem lages fra nesten hvilken som helst kombinasjon av ingredienser.

  •  Et scoop av kokos iskrem.
  •  Kokos er laktosefritt og kan brukes i is ceam.
  •  De fleste iskrem oppskrifter ringe for full fett kokosmelk for en creamier tekstur.
  •  Kokosmelk is.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha