Hva er Computer stikkontakter?

 Data stikkontakter er bygget grensesnitt på hovedkort som aksepterer ulike maskinvarekomponenter. Når kompatible enheter koblet til dem, samhandle de med systemet for å gi funksjonalitet. Komponenter som bruker disse tilkoblingene er oppringte modemer, grafikkort og lydkort.

 Standardiserte protokoller muliggjør kommunikasjon mellom datamaskiner og enheter som er utformet for å nærme seg dem. Når du endrer protokoller, har grensesnitt blitt omdøpt, og produsenter holde tritt med å designe produkter som bruker de nyere protokoller. På 1980-tallet ble de omtalt som Integrated Drive Electronics slots, etterfulgt av Enhanced IDE-plasser.

 I noen områder har teknologien gått utover disse forbindelser til raskere grensesnitt. Tradisjonelle IDE-harddisker krever brede ståltau parallell teknologi som brukes til å sende data fram og tilbake til stasjonene. Moderne stasjoner bruker et helt annet grensesnitt basert på seriell kommunikasjon som bruker tynne kabler og små pin-stil grensesnitt. Dette er ikke bare lov raskere disker, men reddet eiendommer på hovedkort og forbedret luftstrøm i tilfeller.

 I gjennomsnitt, hovedkort i dag har langt færre poeng innførsels enn tidligere. Mange enheter er nå bygget inn i styret, og reduserer behovet for å legge til så mye maskinvare. Bortsett fra integrerte nettverksfunksjoner og USB og Firewire-støtte, noen hovedkort også har integrert grafikk og lyd evner. Spillere og lydentusiaster, men ofte fortsetter å velge high-end markedet video grafikkort og lydkort. Disse enhetene hver til sin egen datamaskin socket.

 Mens lydkort og mange andre enheter bruker vanlige spilleautomater, er moderne hovedkort utstyrt med andre innganger, inkludert en dedikert grafikkspor. Grafikkort behandle store mengder data, og som sådan, er grensesnittet konstruert for å håndtere større belastninger uten sugd ned den sentrale processing unit. Det er fire store grafiske standarder for bestemte datamaskiner tilkoblinger: Advanced Graphics Port 4x, 8x AGP, Peripheral Component Interconnect, eller PCI Express. Sporene er proprietære, noe som betyr at et AGP-kort vil ikke passe inn i et PCI-spor, eller visa versa.

 Å vite hva spilleautomater har et hovedkort med kjøp av et nytt system er en god idé. Brukere som ønsker det nyeste og raskeste grafikkort, for eksempel, vil se på PCIe-kort og vil ha en nærmere bestemt tilknytning til behovet. Noen mennesker kan også installere andre kort, og de bør være trygg på at det er rom for å gjøre det.

  •  Moderne harddisker ikke lenger socket på hovedkortet plassen som kreves.
  •  PCI-utvidelsesspor på hovedkortet er en type datamaskin socket.
  •  Ekstra stikkontakter kan åpnes ved fjerning av huset av datamaskinen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha