Hva er Conga?

 Hvis du har en fest i 1950 som deltok inkluderte dans, sjansene er du ville ha bedt om å gjøre en conga linje, en enkel marsj av tre trinn og spennende å delta i et Latin rytme. Conga dans er latinamerikansk opprinnelse, og ble opprinnelig gjennomført som en del av Carnivale feiringer. Den sterke rytme er definert av conga, en afrikansk tromme spilt med hendene.

 En conga linje er bare en gruppe dansere som står på baksiden av hverandre, noe som er skånsom mot personen i fronta € ™ s midje. Musikk for conga er normalt 2/4 eller 4/4 tid, og med mindre youâ € ™ ve fikk et rom fullt av gode dansere, youâ € ™ ll sannsynligvis ha linjen faller fra hverandre i noen få minutter. Fortsatt uimotståelig takt med afrikansk-inspirerte trommelen under Carnivale feiringer nødt til å ha de fleste på beina i løpet av få minutter med moro.

 Dansen var spesielt populær i Cuba, hvor det heter på comparsa dag. I Amerika, ble dansen populær nesten umiddelbart etter Desi Arnaz utført i 1930 for de neste 20 årene, ville conga linjer være standard i de fleste dansefester. Du kan fortsatt ha muligheten elektroniske skjema på et bryllup eller fest, men har minsket populariteten til dans og kunnskap om trinnene.

 Hvis du er kalt til å danse i en conga, ita € ™ s virkelig ikke vanskelig. Ta små skritt, en for hver beat, og sørge for at trappa til side, ikke foran deg eller i ryggen. Du dona € ™ t ønsker å sparke andre mennesker i kø. Holder de små bevegelser kan hjelpe opprettholde integriteten av linjen.

 Hvis du tilfeldigvis ønsker å lede linjen, får du en god følelse for oppsettet av rommet før du begynner. Det doesnâ € ™ t bidra til å veilede din linje til en rad av seter eller en romantisk flettet sammen bruden og brudgommen. I et bryllup, bruden og brudgommen får vanligvis muligheten til å lede linjen. Bruder bære en lang tog eller en veldig full skjørt ville unngå i ledelsen når de? ™ bekymret for å holde klærne intakt € re.

 Dona € ™ t forvente dansen til å vare lenge. Med mindre youâ € ™ re deltar på en fest med en gruppe dedikerte dansere, vil du sannsynligvis bare være på linje i stedet for omtrent en tredjedel av en sang, kanskje et minutt eller to på de fleste. Hvis youâ € ™ re deltar på en fest hvor youâ € ™ d liker å danne en conga linje, kan det være lurt å la DJ eller musikere. De kan danne en linje, noe som kan føre til en stor linje, og mer moro for kunngjøring til deltakerne.

  •  Conga var spesielt populær i Cuba.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha