Hva er Creation?

 Ordboken definisjonen av veksten er at det er noe på gang eller utbruddet. I den økonomiske verden, er det mest brukte i forbindelse med lån. Når en person tar først et lån, når papirene er trukket opp, og pengene er faktisk lånt, som er utpekt opprinnelse.

 Oftest begrepet brukes med boliglån, selv om det kan brukes med alle typer lån. Origi er sjelden brukes til å beskrive oppstart av et kredittkort, men i stedet ble åpnet i første omgang opptatt av lån eller utstedt av en bank. Det er generelt ansett å forekomme på det tidspunktet lånet tegnet stykker.

 Kostnadene kommer ofte til et punkt der et lån opprinnelse. Disse blir ofte referert til som opprinnelse poeng, og er basert på enten en flat avgift kostnader vurderes av utlåner eller en fast pris. Slike punkter er forskjellige fra rabatt poeng, som er punkter som betaler et hjem kjøperen å redusere renten på sitt boliglån. Rabatt poeng er fradragsberettiget, og er ofte valgfritt, mens poeng eller honorarer til lån opprinnelse er ikke valgfritt.

 En bank eller utlåner å erklære eventuelle avgifter knyttet til sin opprinnelse på tidspunktet for lånet. En søknadsavgift ofte ansett for å være en slik kostnad, siden det er nødvendig å opprette et lån. Vanligvis hensikten med avgifter eller poeng betalt når et lån kommer til å kompensere utlåner for prosessen med å overta lånet.

 Når du shopper for et lån, mange kjøpere ønsker et lån som ikke har opprinnelse avgift. Dette betyr ikke at lånet vil være uten kostnader: andre utgifter som tittelen forsikring, belastes ennå. Det betyr ganske enkelt at ingen gebyr belastes kun for det formål opprinnelse eller åpne lånet.

 Når opprinnelse kostnader, bør de bli inkludert i den totale kostnaden for lånet. Når en rente sammenligning er gjort på flere lån, til forskjellen i pris åpne eller kommer til å bli vurdert lånet som å fastslå den faktiske kostnaden for lånet. Hvis en låner en annen bank er forberedt på å tilby lignende forhold uten kostnad for deres opprinnelse kan finne den som låner vil vanligvis velge banken med mindre kostnad eller å prøve å forhandle om reduksjon av vederlaget med sin opprinnelige utlåner.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha