Hva er Cross Shopping?

 Cross shopping er en teknikk som brukes av noen forbrukere å få en bedre avtale fra bilforhandlere. I tillegg er det brukt til avtaler for å få på biler, cross handle også noen ganger fungerer for andre store billett elementer, for eksempel hvitevarer, og noen ganger er det mulig å spare på en betydelig sum penger kryss shopping. Mens kryss shopping gjør et kjøp i en komplisert og tidkrevende prosess, kan det noen ganger være betydelig.

 Kort sagt, når et kors forbruker shopping, han eller hun spiller flere bilforhandlere mot hverandre. For eksempel ser Jane Doe på bilforhandleren A til A, og er sitert en pris på bilen. Etter å si at hun ønsker å tenke på det, går hun til forhandler B for å se på den samme modellen av bilen, og be om et tilbud. Så sier hun at A-forhandleren tilbød henne et bedre tilbud på den samme bilen, og vente på svar; Mest typisk vil Dealer B kutte prisen, tilbyr tilleggsfunksjoner, eller på annen måte forsøke å holde henne med selskap.

 Cross shopping har blitt mye mer vanlig i salget av bilindustrien som en følge av det økende antall bilforhandlere. Historisk forbrukerne ofte et begrenset antall forhandlere å velge mellom, og hvis de har en bestemt type bil i tankene, de i hovedsak var låst i de tjenestene som tilbys av en bestemt forhandler priser. Nå er mange nye forhandlere bære en stor beholdning, som brukes forhandlere, er det flere muligheter for forbrukere og forhandlere er godt klar over dette. Individuelle selgere er ofte villige til å gå til ytterligheter for å få en kommisjon, og forbrukerne kan bruke det ved kryss-shopping.

 Forbrukerne er ikke begrenset til en bestemt bil når den er over, heller. Mange kan velge en rekke forskjellige biler, radikalt forskjellige biler, sammenligning av situasjonen kan ytterligere komplisere. Hvis biler X og Y har svært ulike basispriser, for eksempel, bør fokusere vår hypotetiske shopper på mengden av rabatter eller statister fra den andre forhandleren, snarere enn direkte pris.

 Mange forhandlere har wised å handle knivstikking, så kjøpere bør være forsiktig. Noen vil kalle hverandre for å se om de kan finne ut om de shopper er å fortelle sannheten om bedre avtale, og i noen tilfeller, forhandlere har vennskapelige forbindelser med hverandre, slik at de vil sende forbrukeren i en gitt retning av gjensidig konsultasjon.

 Hvis du ønsker å handle knivstikking når du kjøper din neste bil, først gjøre din forskning. En begrensning av dine foretrukne valg, og studere deres grunnleggende verdier. Når du snakker til forhandlere, sørg for å snakke spesifikt om salgsprisen på bilen, ingen månedlige utbetalinger, og ikke å skjule problemet med diskusjoner om garantier og betalingsmåte. Hvis du ønsker å handle knivstikking med teft, får forhandleren for å gi deg en formell skriftlig tilbud som du kan vise til en annen forhandler; Du kan også bruke dette dokumentet til å tvinge forhandleren å sette senere for den prisen, hvis du må.

  •  Gjennom korset shopping, kan forbrukere bruker det faktum at bil selgere tjene provisjon.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha