Hva er Crystal Meth?

 Crystal meth er en svært ren form av metamfetamin, et stoff som opprinnelig ble utviklet for farmakologiske formål, selv om det meste for avslapping i dag. Du kan også høre heter crystal meth og meth, tina, is, eller tilpasning, blant annet. Dette stoffet er svært vanedannende, og crystal meth bruk begynte et stort problem i mange deler av USA, særlig på landsbygda, på slutten av 1990-tallet fordi crystal meth er ulovlig i de fleste regioner i verden, er det vanskelig å vanskelig å få statistikk over antall brukere av disse stoffene er, for eksempel, og hva deres livsstil, men studier av enkelte narkomane kan gi retninger.

 Metamfetamin ble først opprettet i laboratoriet på slutten av 1800-tallet, er stoffet en sentralnervesystemet sentralstimulerende, som en øvre energi og årvåkenhet. I begge verdenskrigene, noen soldater delte ut rasjoner av meth og andre overdeler til sine soldater, med sikte på å øke effektiviteten i kamp. Ved 1960-tallet, crystal meth ble mye brukt som et rusmiddel, og bruken var en legitim farmasøytisk produkt på tilbakegang; I dag farmasøytisk bruk svært sjelden på grunn av stigma metamfetamin.

 Det er flere måter å innlemme crystal meth, med mange brukere foretrekker å bruke den til å røyke. De klare, luktfri krystaller av stoffet kan også knuses og injiseres eller sniffes. Når brukeren tar meth, stoffet bringes til å gå ut en strøm av nevrotransmittere i hjernen, økningen av hjertet og blodtrykket rate, og stimulerer sentralnervesystemet, opprettelse av turbulens og økt oppmerksomhet i løpet trykke appetitt. Den nevnte høye sammenlignes med kokain, men det er mer varig.

 Hvis noen overdose på dette stoffet, kan han gå kramper ledsaget av en farlig økning i kroppstemperatur, og dette kan føre til koma og død. Langvarig bruk kan føre til hjerte-problemer, for eksempel crystal meth legger press på hjerte og blodkar. Som andre vanedannende stoffer, kan crystal meth også føre til sosiale problemer som brukere gå langt for å få sin neste fix.

 Et vanlig tegn på kronisk meth bruk i alvorlige skader på tennene, kjent som "meth munn." Mange tror at crystal meth forårsaker tannproblemer forbundet med meth narkomane, men i virkeligheten er meth ikke direkte skadelig for tennene. Meth munn er fordi brukerne begynner å forsømme sine munnhygiene, og fordi de ofte skjærer tenner og konsumerer store mengder søtet drikke under påvirkning av narkotika, som fører til nedbrytning og tannråte.

 Metamfetamin produksjon er et sosialt problem i områder der mange mennesker er kroniske brukere, og det er også et spørsmål om offentlig sikkerhet. Crystal meth er ikke så veldig vanskelig å produsere, forårsaker mange folk til å prøve å lage sin egen. Men forholdene i en meth lab er potensielt eksplosiv og veldig farlig, spesielt hvis laboratoriet er drevet av brukere som kan forsømmer sikkerhet. Meth labs kan eksplodere, starter branner og forårsake alvorlig skade eller død.

  •  Crystal meth er svært vanedannende.
  •  Noen mennesker som misbruker meth rutine og "koker" krystallene, deretter injisere dem intravenøst.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha