Hva er Damiana Extract?

 Damiana ekstrakt kommer fra Turnera diffusa busk felles for Sentral- og Sør-Amerika. Ekstraktet kan være i pulverform, og er i form av piller eller tilsatt som en væske fremstilt av skjær ekstrakt til vann eller alkohol. Damiana bladene har lenge blitt brukt på grunn av den positive stimulering de ofte fordøyelses og reproduktive organer. Ekstraktet er kanskje den mest populære som et afrodisiakum. Det er også sagt å løse dårlig problemer og øke stemningen.

 Ekstraktet tenkt hormonnivået, noe som kan føre til en rekke fordeler balanse. Anlegget kan hjelpe skudd depresjon og angst. Siden ekstrakt øker blodstrøm hodepine ofte kan reduseres av kroppen, mens energimetabolismen, og kan øke. Damiana ekstrakt kan bli funnet i noen energidrikker på grunn av dette.

 Effekten av damiana-ekstrakt på fordøyelseskanalen er med hensyn til effekten av persille på noen måter. Damiana kosttilskudd buer vanligvis evnen til å kurere forstoppelse ved å fungere som et avføringsmiddel og vanndrivende. Ekstrakten omvendt, antatt å stoppe diaré og dysenteri.

 Det er indikasjoner på at damiana anlegget først ble brukt som et afrodisiakum av både gamle Maya og Aztec sivilisasjoner, opptatt av spanske misjonærer. Busken av bladene ble noen ganger kokt i en te med sukker og andre ingredienser. På grunn av mulig økning i en persons generelle stemningen og lindre den økte blodstrømmen til kjønnsorganene som følge av fordøyelsesproblemer, er damiana tenkt å forbedre seksuell lyst, ytelse og stimulering. Noen kvinner sier at ekstrakt også kan lindre smerten av menstruasjonssmerter.

 Enkelte ernæringseksperter foreslår at Damiana har også blitt brukt i ulike typer alkohol rekke påståtte afrodisiakum kvaliteter av busken kan faktisk komme fra virkningene av alkohol. Planten vokser bare i varmt klima og stort sett i sommersesongen, og det tyder på at seksuell lyst er ofte høyere i sommermånedene. Det er ingen medisinske bevis på at damiana ekstrakt gjør økt seksuell lyst eller ytelse.

 Hvis man velger å ta i bruk den ekstrakt i skjær, er det best å ta blandingen i en rett på grunn av den sterke smaken og konsentrasjon. Man kan oppløse den anbefalte dosen av dråper i vann eller juice eller et stykke brød. Som med de fleste vegetabilske kosttilskudd, er det mulig å ha en allergisk reaksjon forårsaket av supplement. Damiana ekstrakt har også evnen til å hemme absorpsjon jern, og bør ikke tas som er følsomme anemi.

  •  Noen energidrikker inneholder damiana ekstrakt.
  •  Tilhengere av Damiana tror det kan hjelpe både diaré og forstoppelse.
  •  Damiana estract brukes til å behandle menstruasjonssmerter.
  •  Det er ingen medisinske bevis på at damiana ekstrakt øker seksuell lyst eller ytelse.
  •  Den busk som produserer diffusa damiana er ofte funnet i Sentral- og Sør-Amerika.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha