Hva er de beste anlegg for en liten bakgårdshage?

 De beste anlegg for en liten bakgård er de som vil bidra til å maksimere plassen uten overveldende plass. Planting av vinstokker som et gjerde, et gjerde, eller til og med et gjerde vil dekke er en fin måte å slå en flat overflate til en grønn lunge. Dette bidrar også til å oppfatte selv små hager med frodig og full av liv. Sørg for at planter som lett kan sammenlignes eller rygg planter som ikke vil vokse for stor til å velge. Potteplanter, inkludert potte urter og grønnsaker, kan du også lage dimensjon i en liten bakgård.

 Svært små bakgårder er ofte best utstyrt med potteplanter. En av de beste tingene på potteplanter er at det kan flyttes ved behov. En liten bakgårdshage kan være forberedt på en fest ved å flytte alle plantene på en del av hagen og ved å flytte et par inne. Dette gjør også folk liker planter som må holdes innendørs i løpet av vinteren. Potteplanter kan også være anordnet på stigerør, slik at de er både synlig og tilgjengelig, selv når de er i lag.

 Integrering av fargerike blomster er en flott måte å fremheve en liten bakgård. Det er vanligvis best, men å velge bare én eller to farger for en liten bakgård. Tre eller flere farger av blomster kan gjøre en liten hage føler for opptatt og overfylt. En annen måte å innlemme farger i en liten bakgård er å blomster som blomstrer av planter av samme farge. Dette er en fin måte å skape en fargerik hage som ikke synes overveldet ved å skape for mange farger i en liten plass.

 For de som liker å lage mat med hjemmedyrkede urter og grønnsaker, vil selv en liten bakgård bli forvandlet til en grønnsakshage. Et utvalg av grønnsaker og urter kan dyrkes i enda liten plass. Dette gjelder også for hager hvor plantene er hovedsakelig lagret i krukker. Mange urter og grønnsaker kan dyrkes i potter.

 Hvis området ikke blir tatt i skyggen av en baldakin av trær i området, vurdere å opprette skyggen med en hage bue eller en liten pergola. Disse strukturene vil gi en liten skygge på egen hånd, men vil være mest effektive hvis de er dekket med vingårder. Dette er også en god måte å få et sete i ryggen som kan brukes til å lage i fint vær.

  •  Hageutstyr og små planter.
  •  Tre eller flere farger av blomster kan gjøre en liten hage føler for opptatt og overfylt.
  •  Mange mennesker liker voksende baby gulrøtter i en hage.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha