Hva er de beste ideene for en kort hestehale?

 De beste ideene for en kort hestehale inkluderer varierende stilarter av muligheter og passer antrekket. Kjøp av attraktive hår tilbehør som barrettes og hestehale holdere kan virkelig legge til utseendet av denne enkle korte frisyrer. For casual utseende eller varmt vær hestehale, kan jobbe med vått hår ofte føre til en slankere, renere resultater.

 Gre vått, kort hår oppover fra bunnen av nakken, ispedd gjør samme handling på sidene, kan skape en pen, høy hestehale. Vått hår må alltid være forsiktig for å unngå kjemmet med en bred-toothed kam, i stedet for å pusse å bryte tråder. Belagt hestehale elastikk er best som gummi versjoner pleier å dra i håret og føre til brekkasje. Tykkere dekket eller frotté strikk er vanligvis bare best for en kort hestehale løsere eller strammere enn de først holdt på plass med tynn, belagt, plassere elastiske bånd. Små hårspenner som smetter inn i håret lett kan brukes til å holde vilkårlig spredt trukket fra halsen eller på siden av ansiktet.

 Fargerik plast og metall hårnåler kan være ideelt som en morsom, uformell kort hestehale stil søkt. De kan se søt for en dag i en fornøyelsespark, for eksempel, mens også tjener til å holde håret ut av øynene. For jogging, løping eller sport aktiviteter, kan en stretchy pannebånd bæres bak øret å presse større deler av håret, som ponni, ute av syne. Hodebåndet kan benyttes sammen med en høy hestehale, slik at det ikke er noen hår igjen på baksiden av halsen som sannsynligvis vil hver svetting.

 Beaded smykker eller hårspenner kan kle en hestehale for en kveld eller en spesiell anledning. Separasjon av det øvre parti av hår og feste det til baksiden av hodet i en kort hale, mens resten henge løst, kan skape et tiltalende utseende for mange kvinner. Tettsittende den nedre delen av håret og legge til en fancy beret eller en fløyel bue kan gjøre denne typen hestehale stil chic.

 En del av toppen av hodet på baksiden og som skiller motsatte sider av håret er begynnelsen av flere mulige dobbelt kort hale bokser. For eksempel, når hver side hestehale plassert høyt oppe på en utmerket måte, kan det være en morsom utseende som kan bære noen gode yngre kvinner. Combs og samle sidene av sine to lav hestehale kan også være søt, men også mer moden og bærbar enn høyere hestehale eller se "grisehaler".

  •  En kort hestehale kan være en god titt for en dag i en fornøyelsespark.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha