Hva er de beste ideer for å gjøre Shrimp Marinade?

 En marinade er en kombinasjon av ingredienser som brukes til å holde elementer som kjøtt, fjærkre, grønnsaker eller sjømat uker å legge til og øke mykhet av ITEMA € ™ s struktur legge ekstra smak. Marinade oppskrifter kan variere mye avhengig av den ønskede smak, men en enkel marinade blir ofte utgjøres av en syrekomponent, slik som sitrusjuice, eddik, eller vin, og andre foretrukket smaksstoffer, så som løk, hvitløk, sukker eller paprika. Olje er ofte brukt til å binde sammen de andre ingrediensene til marinaden og de holder seg til elementet blir gjennomvåt. Å gjøre en reke marinade kan være mer forsiktig og mindre eksponeringstid enn kjøtt eller fjærfe nødvendig på grunn av den sensitive natur shrimpâ € ™ s tekstur.

 Mange grunnleggende reker marinade oppskrifter pleier å sitrus juice som sitron eller lime å bruke spesielt, fordi smaken er ofte tenkt å kombinere godt med reker uten er overveldende smaken av fisken. Som vin blir brukt, sine hvite viner ofte foretrukket over de røde varianter. Rå reker er ugjennomsiktig, og det er generelt anbefalt bare koker reker før like ugjennomsiktig for å hindre overstekt og gjør det gummiaktig. Bruke marinader med ingredienser som rødvin som gir farge til reker kan maskere åpenhet og gjøre det vanskelig å se når rekene er gjort matlaging.

 Velge ingrediensene for en reke marinade kan utføres forfølger henhold til type smak eller kjøkken kokk. Med hjelp av sitronsaft, olje og hvitløk i en marinade kan gi et middelhavsinspirert reker smaken, mens limesaft, olje og hakket chili peppers er ofte brukt for den meksikanske reker oppskrifter. For asiatiske oppskrifter, er reker ofte marinert i soyasaus, olje og ingefær.

 Kjøtt og fjærkre har en tendens til å dra nytte av de lange marine ganger fordi den syre som er i mange oppskrifter marinade bidrar til å bryte ned eventuelle vanskelige bindevev og gjør det mer øm elementet. Reker har en delikat tekstur, og vanligvis ikke tåler lang tid marinering, særlig anvendes som en syrekomponent. En vanlig anbefalte tiden for marine reker er ca 30 minutter, noe som gjør at marinade til smaken reker uten å være tung.

 På grunn av sikkerhetsproblemer, er det vanligvis anbefales å marinere reker i kjøleskapet. Kjøling reker mens marine det kutter ned på risikoen for bakteriell matbåren forårsaket ved å forlate reker ved romtemperatur. Residual reker marinade er vanligvis anbefalt å kastes, eller hvis de brukes som en saus, tilberedt på eventuelle bakterier som kan ha drept den rå reker.

  •  Reker.
  •  Mange reker marinade ta chilies å legge varme.
  •  Mange oppskrifter ringe for rødvinseddik marinade.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha