Hva er de beste naturlige måter å øke serotonin?

 Det er noe uenighet om de beste spesifikke metoder for å øke serotonin, men det er noen generelle retningslinjer. Ifølge de fleste eksperter, øker serotoninnivået utøve de beste naturlige metoder og spise en balansert diett. Andre metoder kan også være nyttig, inkludert å få nok søvn, meditere, og ting tydeligvis er generelt bedre humør. Mange forskere tror at serotonin er direkte relatert til depresjon, og det er en rekke av syntetiske stoffer som kan øke nivåene, men mange foretrekker en mer naturlig måte.

 Når det gjelder ernæring, det er mye uenighet blant eksperter om den beste tilnærmingen for å øke serotonin. På den ene siden er det eksperter som tyder folk spiser mye karbohydrater. Totalt er det vist at karbohydrater kan øke serotonin, men det er noen eksperter som tror karbohydrater kan ha en tendens topper og daler forårsake dette kjemikaliet er. Disse ekspertene anbefaler ofte at folk fokuserer på magre proteinkilder som serotonin kan øke, blant annet kylling, kalkun, magert svinekjøtt og fisk.

 De fleste eksperter anbefaler generelt at folk finner en slags balansert kosthold. For eksempel, mange mennesker som foretrekker høy-karbohydrat diett også talsmenn inkludert en bestemt del av serotonin økning av protein, og protein diett talsmenn hevder for inkludering av visse karbohydrater. Mer forskning vil trolig være nødvendig å bevise en tilnærming over den andre, men på generelt grunnlag, synes balanse til å være en rød tråd i begge leire.

 Trening er en av de mest vanlige og universelt anbefalte måter å øke serotonin. Forskning har generelt vist at serotonin vil stige som en direkte følge av fysisk aktivitet, og folk som trener regelmessig er sjeldnere lider av symptomer på depresjon. Generelt, noen metode for trening til potensielt øke serotonin i hjernen kan, men noen eksperter foreslår at folk fokuserer på lys aerobic øvelser, blant annet fordi de er lettere å gjennomføre.

 En annen metode for å øke serotoninnivået forskjellige mentale øvelser som carry meditasjon. Mange bruker meditasjon som en måte å forbedre sine generelle stemningen, og kan ha en viss effekt på serotonin, selv om det er generelt mindre vitenskapelige studier støtter disse tilnærmingene. Langs de samme linjene, kan noen mennesker prøver å øke serotonin ved å endre sin livsstil og mer tid på å gjøre ting for å forbedre sine stemninger utgifter. Det er noen undersøkelser tyder på at mye mer underholdende daglige aktiviteter kan endre hjernen kjemi.

  •  Mentale øvelser som meditasjon kan øke serotonin.
  •  Serotonin er et signalstoff som er kjent som "feel good" substans i hjernen, fordi den fungerer som både en stemning booster og en appetitt suppressant.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha