Hva er de beste tipsene for å bygge en kano?

 Det er to generelle måter å gå om å bygge en kano, kan byggherren enten kjøpe et kit eller kano bygge kano fra scratch. Planleggingsfasen av prosessen bør gjøres før materialer er kjøpt; byggherren må undersøke de ulike teknikker for bygging av en kano, og de verktøyene som trengs for å fullføre arbeidet. Investering i verktøyene er et alternativ, men hvis utbygger planlegger å bare bruke verktøyene til dette prosjektet, ville han vurdere å leie eller låne verktøy i stedet.

 Byggherren må ha et åpent, godt opplyst verksted til å operere i å bygge en kano. Denne plassen bør være nok plass til at byggherren å flytte rundt kanoen til enhver tid, og kan lagres til en arbeidsbenk på hvilke verktøy som trygt. Det er svært sannsynlig at en form er nødvendig når byggingen av en kano; Det er mulig å kjøpe prefabrikerte jigger, selv om det er mindre kostbart og mer effektivt å bygge formene fra null til en bestemt størrelse og form av kanoen har blitt bygget.

 Når verktøyene er alle montert og arbeidsområdet blir preparert for jobben, vil byggherren må bestemme hvilke materialer de vil bruke for å få kanoen. Bygge en kano laget av tre vil ta en bit av forskning, slik at riktig tømmer er kjøpt; metall kanoer vil være et annet sett med verktøy, og krever et annet sett av ferdigheter; og glassfiber kanoer vil kreve spesielle maskiner, tilstrekkelig ventilasjon og sikkerhetsforanstaltninger. De fleste kanobyggere jobbe med tre, fordi det er den mest tradisjonelle av materialer og den enkleste materiale å jobbe med.

 En av de viktigste trinnene i å bygge en kano er å sørge for alle sømmer er forseglet for å hindre vann fra kano. Sørg for å undersøke ulike metoder for tetting sømmer, og velge den beste for ditt formål. Epoksylim er generelle og måter å gjøre dette tetning, men andre metoder kan også anvendes uten bruk av kjemikalier eller liming. Noen tradisjonell kano fra selskinn ble sydd på en slik måte at det indre av kanoen var stort sett vanntett; Dersom byggherren har planer om å bygge kano ved hjelp av støv, vil han eller hun etterforske slike syteknikker.

  •  Utbyggere av tradisjonelle kanoer ofte gjør trekker skrog strukket dyreskinn eller myke tre planker.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha