Hva er de beste tipsene for å lage honning sennep dipping saus?

 Mens du gjør honning sennep dipping saus hjemme krever mer arbeid enn å kjøpe det, det gjør kokk til å bruke hans eller hennes valg av ingredienser. Et hjem kokk kan velge å Dijon, helkorn, eller krydret brun sennep å bruke hans eller hennes oppskrift, og honning kan kjøpes som er frisk fra kammen eller fra en klemme flaske. Den siste bestanddel, et bindemiddel slik som majones eller epleeddik, tilsatt til sausen for å gi en glatt tekstur og smak som er lagt. Ingrediensene kan være basert på en oppskrift eller lagt til smaken av honning sennep dipping saus er hyggelig å lage mat. Disse ingrediensene kan lett kombineres ved å tilveiebringe dem i en bolle, og rør med en skje eller med en mikser eller blender en myk og glatt tekstur.

 Forskjellige typer av sennep kan brukes til å lage unike smaken i honning sennep dip, fordi honning for å brukes sammen med alle typer. Krydret sennep gir et kick til saus, som ikke ville alltid være til stede mens sennep som er kombinert med sukker til lys søt vilje og bør brukes med mindre honning. Fullkorn sennepsaus gir til en kornete tekstur på grunn av all sennepsfrø.

 Det finnes ingen nøyaktige forholdstall som skal brukes til å lage honning sennep dip, som mengden av hver ingrediens er avhengig av preferanse for kokk, og spising. Mengden av majones, rømme eller yoghurt bør være omtrent lik som skal brukes til mengden av sennep. Når en syre ingrediens blir brukt i stedet, slik som eplecider eddik eller sitronsaft, bør mengden være lavere enn den for sennep, slik at retten ikke har en overveldende sur smak. Når disse ingrediensene er blandet, kan honning tilsettes til sausen har det ønskede nivå av søthet mat, men er vanligvis ca 2 spiseskjeer pr kopp eller milliliter.

 Den andre ingrediens som bidrar til å binde sammen honning og sennep er majones, som gir creaminess til saus for personer som disse slags tekstur foretrekkes. Personer som prøver å kutte ned på fett er lite fett eller lett majones, yoghurt eller lettrømme erstatning for en lignende struktur. Hvis kokken gir preferanse til et Tangier honning sennep, han eller hun kan eple eddik eller sitronsaft for å bli lagt på plass. Når gjort, kan det vare kjøleskapet i opptil en uke.

  •  Honning.
  •  Apple cider eddik fungerer godt som et bindemiddel i honning sennep dipping saus.
  •  Rømme kan legges til honning sennepsaus for å lage en kremet konsistens.
  •  Mange forskjellige typer forberedt sennep kan brukes til å legge jern til honning sennep dip.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha