Hva er de beste tipsene for å selge fotografering?

 Etsning ut en karriere i fotografering er ikke det enkleste å gjøre. Med så mange konkurrenter kjemper om kundene, selge fotografering er ofte en vanskelig oppgave. Likevel, implementere noen tips for å gjøre det mulig for en fotograf å appellere til et bredt publikum og øke sine inntekter. Disse inkluderer å gjøre mest mulig ut av hver fotoshoot, fotografere hva som appellerer til kundene, eksperimentere med komposisjon og salg av både online og offline.

 Den første delen av å lage bilder som selger er å få mest mulig ut av hver fotoseanse. Dette betyr at en fotograf har til å ta så mange bilder. Siden gjør stor fotografering er hovedsakelig et spørsmål om statistikk, jo flere bilder som er tatt, jo bedre er sjansene for å få det perfekte bildet. En profesjonell fotograf kan ta 100 bilder av det samme motivet og plassere en på salg. Alle som håper å selge sine bilder for å gjøre en ekstra innsats for å øke sine sjanser for suksess.

 Det er også viktig å appellere til kunder i salget av fotografering. Fordi kundene er de som til syvende og sist ansvarlig for fotografen å tjene penger, er det bare fornuftig på temaer de er interessert i skyting. Med mindre en fotograf har allerede en etablert kundebase, vil han sannsynligvis vil holde seg til det grunnleggende.

 I praksis betyr dette at fotografere universelle tema som har vist seg å selge. For eksempel er det vanligvis best å holde seg borte fra ting som familie, venner og kjæledyr. I stedet plukker temaet natur, arkitektur og dagligliv vanligvis fungerer godt. Det kan også være nyttig å undersøke hva som er populært og prøver å dra nytte av det.

 Et annet tips for salg av fotografering eksperimentere med komposisjon for bilder som mennesker vil skape. Del av en fotograf til å utvikle sin egen unike stil betyr å stå ut fra konkurrentene. En måte å oppnå dette på er å prøve å ta bilde av motivet fra forskjellige vinkler. Også justere ting som farge, kontrast og fargetone i redigeringsprosessen skal bidra til å gjøre for en interessant komposisjon.

 I tillegg er en persons sjansene for å selge fotografering forbedres ved å selge både online og offline. Når det gjelder online markedsføring, lager fotografering nettsteder og on-demand utskriftstjenester er vanlige steder. Det er også mulighet for å lage en egen blogg eller nettside for å fremme bilder. På den annen side, vanlige offline markedsføring metoder omfatter salg fotografering i et galleri eller en kunst-relaterte butikker. Diversifisere salg teknikker for å øke sjansene for å snu en fortjeneste.

  •  Fotografer må være oppmerksom på eventuelle juridiske spørsmål før faglig arbeid eller arbeid som kan brukes til å lage til å generere en inntekt.
  •  Freelance fotografer kan bruke kontrakter for å ordne betalingen og vilkår for bruk for fotografier.
  •  Ingen bilder av modeller må ledsages av en signert utgivelse før salg.
  •  Kunstgallerier er et prestisjefylt, men vanskelig sted for salg av fotografering.
  •  Et fotografi av en plate av kylling piccata, som kan brukes til å annonsere en restaurant eller kokebok.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha