Hva er de beste tipsene for å sy elastisk?

 Sikring elastisk kan være vanskelig, men noen tips kan hjelpe. Mange forskjellige typer strikk er tilgjengelig for bruk i alle typer plagg. To måter kan elastisk påføres et plagg i en kappe eller ved direkte påføring på sømmen. Tøye strikken først vil sikre den spretter tilbake etter å sy. En kulepenn nålen er best for å sy elastisk.

 Lunsj elastikken vil si på pakken at de er best egnet for. Det er sterk elastisk for midje og tynnere, mykere de laget for pyjamas og baby klær. De varierer i bredde fra 1/8 tomme til to inches eller mer. Klar elastisk laget av polyuretan gummi, og i stedet kan brukes for folk som latex allergi. Det er ikke synlig og er mye tynnere enn normalt elastisk.

 Nøyaktige målinger er viktig fordi festing av det elastiske til stoffet vil strekke. Den elastiske må strekkes sy et par ganger før for å "varme opp" og sørge for at utvinningen beholder disse egenskapene. Det er en god idé å teste på denne måten før du kjøper det hvis det er mulig. En lengde på omtrent ti prosent mindre enn den faktiske måling, noe som gjør det mulig under syingen når den elastiske påføres direkte på stoffet.

 En sikksakksøm og en lengre stinglengde må brukes når du syr elastisk. Fashioning en hylse eller ben er lettere når du åpner den elastiske første blir en sirkel. Lapper endene vil gjøre en klump i det punktet. Den beste måten å løse dem er å sette dem sammen og sikksakksøm søm på baken et par ganger. Den elastiske kan deretter festes kvartalsvis på sømmonnet og sydd på med sikksakksøm.

 Så snart strikken festet til margen kan slås på og finish av nedre kant sydd opp. Hvis sying av elastiske direkte på stoffet, er en kulepenn nål et godt valg. Dette bestemte nålen har en butt kant som ikke fanger opp eller tråder i strikker eller elastisk.

 Å lage en bolig i stoffet i stedet for direkte til det elastiske sy sørger for enkel justering senere, som i tilfelle av en linning. Et godt tips for å tre strikk gjennom huset med en sikkerhetsnål i den ene enden, og skyv den gjennom. Endene kan deretter sys sammen og åpningen lukket i huset. Ved bruk av denne metoden, kan den elastiske måling sikres ved litt lenger for komfort.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha