Hva er de beste tipsene for i mikrobølgeovnen Aubergine?

 Microwaving aubergine er en raskere vei til en ellers tidkrevende og arbeidskrevende vegetabilsk matlaging. Denne fremstillingsmetode er den mest hensiktsmessige til en forholdsvis liten mengde aubergine, vanligvis bare en eller to av gangen. Auberginer kan mikrobølgeovn helt eller i deler eller segmenter avhengig av hvordan de skal brukes senere.

 Tradisjonell aubergine skal være saltet, drenert og deretter forhånds bakt før den kan brukes i mange retter. Microwaving aubergine eliminerer disse innledende trinn, kutte ned både forberedelse tid og ergrelser. For å starte mikrobølgeovn aubergine, må være frisk, er mettende prøvene skylles grundig og fjerne skitt eller rusk. Enden stammen må fjernes, men i bunnen av aubergine kan forbli intakt.

 I dag finnes det flere alternativer for hvordan du best kan forberede aubergine for mikrobølgeovn. Folk som planlegger å spise aubergine uten hud, er det to alternativer: Fjern skinnet før steking eller for å fjerne etter koking. For å fjerne huden før matlaging, bare stående på aubergine sin butte enden av stammen gang og skrelle huden med en skarp kniv eller grønnsak peeler. Auberginer vil varmes i mikrobølgeovnen i huden skal gnis med salt for matlaging på huden tørrere, fastere og enklere å fjerne når kjøttet er kokt.

 Oppskrifter mashed aubergine eller aubergine tremasse kan starte med mikrobølge hele auberginer. Motsatt oppskrifter skiver, biter eller runder mandat deles i disse formene for matlaging fordi det kan være vanskelig å riktig tilberedt kjøtt behandlingen. Hele auberginer i et grunt glassfat kan plasseres en eller to om gangen, og mikrobølgeovn i 10 minutter på høy varme. Lim eller runder er i et enkelt lag på en tilsvarende skala, og kuber kan stables i en glassform. Microwaving aubergine intakt mens omtrent samme tid som microwaving man fullt aubergine ble avbrutt.

 En hel varmes i mikrobølgeovn aubergine huden vil bli ferdig med matlaging som det kollapser innover og kjøttet er mykt. Huden kan skrelles av i strimler med en kniv, eller myk aubergine kjøttet lett kan presse ut. Skinn hele auberginer bør blåmerke å ta på og har også myke kjøttet. Kuber og segmenter må være myk, men beholder sin form, og kan lett punktert av en kniv. Microwaving aubergine ifølge disse rådene er så mør og klar til bruk i en rekke forskjellige oppskrifter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha