Hva er de beste tipsene for kosthold mens du ammer?

 Ernæring under amming er utrolig viktig, som det var viktig under svangerskapet. En ammende kvinne vil vanligvis måtte øke sin kalori inntak; Leger anbefaler ofte stimulerende kalorier til om lag 500 per dag, men det er viktig at dette ikke skjer på en sunn måte i snacks, som chips eller is. Videre er det viktig å spise for å sikre en god balanse av frukt og grønnsaker ernæring behov oppfylles, samt ytterligere mengder av proteiner og kalsium. Noen ganger leger vil anbefale å supplere kostholdet mens du ammer ved å fortsette å ta prenatal vitaminer, så lenge barnet er amming.

 Protein og kalsium er noen av de viktigste aspektene ved riktig ernæring under amming. Protein bør generelt få slankere kilder som kylling, egg eller tofu. Noen leger anbefaler at kvinner unngår å spise fisk helt mens du ammer, på grunn av kvikksølvinnholdet som muligens kunne bli gitt videre til barnet. Det er viktig at tilstrekkelig tykk, men i strømforsyningen; eksperter anbefaler sunt fett som finnes i nøtter, avocado, eller olivenolje for å nevne noen. Kalsium kan være fra en rekke kilder, slik som et supplement, og næringskilder som for eksempel ost, melk, yoghurt, eller til og med noen grønnsaker som brokkoli. Det er generelt anbefalt at kvinner som ammer, kan du prøve å få minst 1 000 mg kalsium per dag.

 Spise en balansert diett for å sikre riktig ernæring under amming vil også hjelpe kvinner til å gå tilbake til en sunn vekt etter fødselen. Det er viktig å få det anbefalte daglige inntaket av frukt og grønnsaker per dag for å spise mens du ammer, fordi de inneholder essensielle næringsstoffer og vitaminer som vitamin C, noe som er viktig. Grovbrød, knekkebrød og frokostblandinger er også gode kilder til ernæring under amming. Disse matvarene bidrar kalorier og stimulere produksjonen av morsmelk uten tilsetning av tomme kalorier som hindrer vekttap eller selv bidra til vektøkning.

 Tar en multivitamin eller fortsette å ta prenatal vitaminer for å supplere kostholdet under amming kan også være en god idé. Det er også viktig å holde seg hydrert og drikk rikelig med vann, men unngå sukkerholdige drikker som brus. Spesifikke spørsmål eller ernæringsmessige problemer peke til barnelege barnet fordi det er svært viktig at barnets ernæringsmessige behov blir møtt.

  •  Det er viktig å få den anbefalte daglige mengden av frukt og grønnsaker laktasjon.
  •  Kvinner kan ta vitaminer under amming.
  •  Spise et sunt kosthold kan hjelpe kvinner som ammer retur til sin ideelle kroppsvekt raskere.
  •  Tofu er en stor naturlig kilde til kalsium.
  •  Avokado er en god kilde til fett.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha