Hva er de beste tipsene for recourse factoring?

 Recourse factoring er en kontantstrøm metode der bedrifter selger sine uavhentede fordringer balanserer til en tredjepart. Den profesjonelle delen betyr at selgeren er ansvarlig for uavhentede balanserer av tredjepart. Tips for recourse facto blant annet etablering av en sterkere kredittpraksis i revisjonen av kunder, forhandle spesifikke forhold vedrørende facto prosessen, og solgte bare skyldnere med en høy samling evne, og bruk av flere tredjepartsfacto virksomheter.

 Salg av varer og tjenester på kreditt betyr at selskapene vil oftest kundene må fylle ut en kreditt søknad. Dette gir leverandøren med informasjon om sin fortid kreditt historie og ytelse med andre leverandører som leverte sin kreditt. Leverandører bruker denne informasjonen til å bestemme de tilgjengelige kredittgrense, vilkår eller belønninger for tidlig betaling samling syklus og andre detaljer. Hvis selgeren ønsker å gå videre faktor på et tidspunkt i fremtiden, vil de trolig trenger denne informasjonen til factoringselskapet. Recourse factoring kan flere restriksjoner på innholdet i regnskapet kjøpt av faktor selskapet. Selskaper alltid prøve å låntakere med dårlig samling historie faktor kan betale høyere avgifter eller får mindre penger fra factoringselskapet for disse kontoene.

 Factoring fordringer vanligvis bemanner at et selskap vil få en prosentandel av den totale verdien priset inn på forhånd. For eksempel, kan salg av kundefordringer på $ $ 100,000 gjøre selger 70 prosent av sin verdi på tidspunktet for salg, med ytterligere 15 prosent har mottatt en gang hele fordringer som samles inn av factoringselskap. Dette resulterer i utbetalinger på $ 70.000 USD og $ 15.000 USD til selgeren, med de resterende kontanter holdes av factoringselskap som opptrer som hans avgift. Selgere bør forhandle høyere initielle betalinger eller lavere priser for å unngå straff forbundet med recourse factoring.

 Salget av kundefordringer med et godt omdømme er en måte å unngå straff ved regress factoring. Sanksjoner kan bestå av et fast gebyr pluss refusjon av uavhentede regninger i sin helhet. Gode ​​Regnskapet omfatter de som er forbundet med kunder som alltid betaler sine regninger og kan selv ta rabatter som tilbys. Factoring selskaper foretrekker disse kontoene, fordi de representerer en god investering enn andre kontoer.

 Bruk av flere selskaper er avhengige kan også bidra til å lindre gebyr eller straff av recourse factoring. Selgere som hevder å multippel tredje faktor kan sikre at et selskap ikke holde tap, noe som kan resultere i tap større enn normalt for å motta factoringselskapet. Sprer tap fra ulike selskaper vil vanligvis resultere i tilsvarende ytelser under noen factoring selskap, begrense økningen i avgifter eller bøter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha