Hva er de beste tipsene for Scrapbooking Kalve?

 Vellum er et spesialpapir, som har en gjennomsiktig, matt utseende. Den brukes i alle typer invitasjoner. I kombinasjon med andre scrapbooking materialer, kan legge vellum uvanlig tekstur og skjønnhet til fotografier. Et par tips kan gjøre scrapbooking vellum med morsomme og kreative, inkludert dens bruk som en ramme eller kant og forsiktig med hvordan du lime det.

 Fordi vellum er semi-transparent, er en av de beste Scrapbooking tips for å bruke denne kvaliteten for å forbedre utseendet på mønstret papir og fotografier. Strimler av vellum kan kuttes eller rives for en interessant effekt, og brukes for å ramme inn bilder på utklippsbok sider. Den vellum rammen fortsatt delvis avslører kantene av bildet og lagt et lag med isete tekstur. Den samme teknikken kan brukes til å styre tonen i fargerike eller frimodig mønstrede scrapbooking papirer på en ramme rundt kantene på en side. Scrapbooking med gjennomsiktige vellum egenskaper kan også forbedres ved å legge design på papir med fargestifter for en akvarell effekt eller filt markører for en kraftigere utseende.

 Past vellum kan overlappes og brukes i dekk eller former for å skape interessante mønstre, rammer eller grenser. I kombinasjon med pastellfargede trykksaker, kan hjelpe pastell vellum utklippsbok sider ser frisk og tiltalende. Vellum er også tilgjengelig i utskrifter som kan blandes med solide farger eller andre utskrifter. Mørkere farget papir er kanskje ikke så god som lysere nyanser ser når scrapbooking med pergament.

 Foruten pastellfarger og trykte design, er vellum tilgjengelig i allsidig hvitt. Isete gjennomskinnelig elegant utseende med hvit vellum er populær ikke bare for samtaler, men også i å dekorere bryllup og vinter-tema fotosider i utklippsbøker. Punches laget scrapbooking brukes til å lage former av den hvite vellum som duer eller snøflak.

 En av de viktigste tips om Scrapbooking med velin brukes til å lime nøye, som klatter med lim vil vise gjennom semi-transparent papir. En tannpirker eller svamp kan brukes for å bedre kontrollen av klebemiddel påføres i tynne lag er vist. Hvis uønskede prikker av lim gjøre show på pergament, kan de være dekket av klistremerker eller tape.

 Datamaskin utskrift på pergament er ofte gjort for invitasjoner, men denne teknikken kan også brukes på utklippsbok sider til en historie bak bildene som er relatert til, eller for å registrere navn og data med hensyn til bilder emnet. Uavhengig av hvordan rullen er brukt i scrapbooking, bør det alltid være lagret i en tildekket beholder eller i en mappe. På grunn av sin lyse farge og delikat tekstur, vellum pleier å være lett markert.

  •  Vellum er tilgjengelig i pastellfarger, trykte design og hvitt.
  •  Vellum kan legge tekstur og skjønnhet til en utklippsbok side.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha