Hva er de beste tipsene for styling Lagdelt rett hår?

 Selv om det er ingen spesifikk måte lagvis styling rett hår, er det noen tips som kan bidra til å vise din stil og gjøre din låser vises full og sunn. Å tørke den med en rund børste kan bidra til å assistere i dannelsen av volumet og danner lagene, mens bruk av en teksturerings krem ​​kan gi sin bevegelse. Å forsegle i glans, prøve å bruke en rettetang, og et elegant utseende, snu jernet til endene av håret ditt.

 En av de beste tipsene for styling lagdelt rett hår er å bruke en rund børste når blåse tørking. Start med å tørke håret før det knapt fuktig med bare fingrene eller la det lufttørke. Deretter jobber i deler av bunnen av håret ditt, bruk en rund pensel for å løfte håret opp og bøy endene. Gjør ditt beste for å jobbe i seksjoner som tilsvarer dine lag, bla noen under, sidelengs eller oppover. Dette vil bidra til å gi håret definisjon, mens du trekker røttene av håret når føner vil tilføre volum. Det endelige resultatet vil typisk være en lagdelt rett frisyre som smigrer ansiktet og gjør at håret ser sunt og full.

 For mange er en av de største ulemper å ha rett hår er mangelen på definisjonen i endene; selv med lag, kan rett hår ofte virke som en lang ark. For å løse dette problemet, et godt tips for styling rett lagdelt hår er en svært liten mengde texturizing krem ​​kjører gjennom endene av håret ditt når du er ferdig med styling. Dette vil skille låser, fremheve dine lag, og gi hele stilen din mer dimensjon.

 Selv om håret ditt er allerede rett, ikke? Ofte € ™ t hindre den fra å bli krusete eller uregjerlig. Ved hjelp av et flatt jern kan bidra til å forsegle de enkelte tråder, lage din lagvis rett hår stil sist med nesten alle typer vær. Hvis du ikke vil at håret helt rett, forebygge flatt jern for å ende.

 For et elegant utseende som fortsatt forbedrer lagvis rett klippe håret, bruke flatt jern på samme måte som du ville gjort en stor, rund børste. Omtrent halvveis gjennom håret ditt, bøy rettetangen under, over eller til siden, slik at hver seksjon går i en annen retning. Selv om dette ikke vil krølle håret, vil det se ut som den blanke og glatte uten helt rett.

  •  Texturizing krem ​​hjelper legge definisjonen med lagdelte rett hår.
  •  Formen på ansiktet ditt bør vurderes når styling en lagdelt hårklipp.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha