Hva er de beste tipsene for tapping av fundamenter?

 Støping av fundamenter kan være en stressende jobb, fordi skjemaene skulle kastes raskt og under de rette forholdene. Det er best å planlegge ut prosessen på forhånd og holde et tett øye med været å få øye på de mest optimale forhold. Helle fundamenter i været som er for kaldt vann kan føre til frysing innenfor strukturen; Når avrimingen skjer, kan betongen sprekke, noe som fører til en svak struktur. Hell i sommer, hvis det er mulig, velger en dag som ikke er for varmt; jo lenger det tar å gjøre konkrete, jo sterkere vil det ende opp.

 Samle alle de riktige materialer for å helle fundamenter på forhånd og velge riktig betong for jobben. Betong måles i PSI eller pounds per kvadrattomme, og jo høyere PSI, jo sterkere betong sannsynlig. Velg en sterkere betong, selv om det betyr å betale mer penger, fordi dette vil forhindre for tidlig cracking at reparasjoner vil være nødvendig nedover veien. Det er viktig å lese instruksjonene for å kombinere betong med vann, og unngå å legge for mye vann kan ende opp pooling eller hvis blandingen er for tynn.

 Alle sider av betongen bør støttes ved støping av fundament for å unngå utbuling, sagging, eller andre manipulasjoner av blandingen. The cast blandingen kan være svært vanskelig å bruke som solid slange eller trestykker for både under støpeprosessen og da, når betongSett støtter. Leaving brakettene eller sopp i stedet for en dag eller mer, mens blandingen sett anbefales.

 Like viktig, for eksempel fremstilling av blandingen forbereder overflaten som helles blandingen. Kontroller grunnen under føttene hviler på støtter vekten av betong og strukturer av stiftelsen vil støtte er. Det kan være nødvendig å steiner eller aksel i hullene for innskudd fundament til blandingen, som sikrer brakt støttes tilstrekkelig.

 Større stiftelser kan kreve ekstra strukturell støtte. Hvis dette er tilfelle, må det være stålarmeringsjern. Disse stålstenger slik at de kan være etter blandingsapparater er plassert i midten av betongstrukturen; Dette øker strekkstyrken av grunnlaget, og vil bidra til å forhindre sprekker eller forskyvning når vekten er plassert på de ferdige konstruksjoner.

  •  Stålarmeringsstenger eller armeringsstål, brukes for å øke styrken i betongfundamenter.
  •  Stål vegger må være laget av betongblokker og mørtel og forsterket med stål.
  •  Støping av fundamenter kan være en stressende jobb, fordi skjemaene skulle kastes raskt og under de rette forholdene.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha