Hva er de beste tipsene for Tomato Worm Control?

 En av de beste tipsene for tomat ormen kontroll er å velge ormen manuelt fra plantene. Når plukket, kan ormer bli drept som en permanent metode for tomat orm kontroll. Andre tips for tomat ormen kontroll ved hjelp av naturlige eller kjemiske sprøytemidler. De blad-spising ormer er en god kandidat for forbruket av insektmidler, som vil fungere som et middel for å kontrollere skadedyr. Det er også naturlige fiender av ormen som kan bli oppmuntret til å besøke et verksted for å bistå i kontrollen av tomat ormen ved rov midler.

 Tomato ormen spiser blader og grønne tomater i tomatplante og kan desimere en tomat avling hvis venstre ukontrollert. Den beste metoden for å velge tomat ormen kontroll skadedyr i tomatplanter så snart de første tegn på infeksjon blir sett. Strippet bladene på toppen av tomatplanter og delvis spist grønne tomater markere tilstedeværelsen av skadedyr. Til riktig sjekk ormer, må skadedyr drept etter at de er absorbert fra planter. Ved søk for ormer, undersiden av bladene må undersøkes og ormene kan hentes som de hviler under bladene.

 Når plukket, tomat ormen kontroll mandater ormene er halvert, knust eller nedsenket i en bøtte med vann og såpe. Et annet tips for tomat ormen styre et insektmiddel påført bladene av plantene. Naturlige insekticider i form av bakterier i en væske sprøytet på planten for tegn på ormer i hagen. Det finnes også ulike kjemiske insektmidler, som har vist seg å kontrollere ormer med riktig anvendelse på tomatplanter. En annen naturlig tips for å kontrollere ormer er å innføre en naturlig fiende av ormen i hagen økosystemet.

 Braconid veps for å ødelegge en naturlig fiende av tomat ormen og ormen ved å legge egg under huden på ormer. " Når eggene klekkes, mate veps larvene seg med ormen som de vokser, noe som resulterer i døden av ormen. Kanskje en av de beste tipsene for tomat ormen kontroll er å grundig hver sesong til hagen. Dyrking av jord fører til ødeleggelse av larver og larver som etter hvert vil vokse inn i tomat ormen, og er en naturlig metode for skadedyrbekjempelse.

  •  Delvis spist grønne tomater er et tegn på tomat ormer.
  •  Ormer lever av tomatplanter i familien Solanaceae, som tomater.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha