Hva er de beste tipsene for vask installasjon?

 Installasjon Sink er generelt mye hardere enn drop-in vasken installasjon, men ved å følge noen generelle trinn, kan installasjonen gå greit og produsere et rent utseende og sterk sluttproduktet. Først velger du enten en vask monteringssett som inneholder vask, samt en pre-cut plater eller velge enkeltkomponenter og kutte benkeplate til riktig størrelse. Sørg for at alle overflater er rene og tørre før du synke installasjon, og sørge for at alle de riktige verktøyene er på plass og er i god stand før du starter prosessen.

 Hvis disken ikke er installert, på hodet, slik at den nedre delen som vil bli skjult fra visningen til toppen er. Det første trinnet i anlegg synke betyr at overflaten er klargjort for montering, for således å bli kvitt alle splinter, skitt, støv, smuss og fuktighet fra overflaten av telleren, og fra toppen av vasken. Hvis du har kjøpt en pakke, kan du instruksjonene med settet spesifisere de neste trinnene med hensyn til bruk av caulk og skruer. Dersom gi instruksjonene er ikke en indikasjon på prosessen, ikke fortvil: det er ikke vanskelig, men det vil ta litt sunn fornuft.

 Fra og med anvendelse av en perle av caulk hele veien rundt kanten av vasken foran en vask riktig installasjon. Kontroller at du har en god del av caulk søkt, men ikke nok til at det vil sive ut og gjøre et rot. Selv om den gjør det, ikke bekymre deg; Kan kastes settet av som hvis det gjøres på en riktig måte før flyttingen. Når tetningsmasse påføres, må du synke hele bollen over og på linje med hullet i vasken. Forsikre deg om at justeringen er perfekt før du tar noen flere trinn. Så snart skruene er installert og fugemasse sett, vil det være svært vanskelig å foreta endringer i posisjonen til vasken.

 Når bollen er riktig justert, installere skruene i hullene. Dette vil permanent låse bolle, så kan du sjekke bollen plassering for installasjon av skruene. Ved dette punkt kan det være nyttig å elementære ledninger, såsom rørbend som er vanskelig å installere når platen vendes om og installeres kan installeres. Når vasken er skrudd helt opp, sjekk justeringen og caulk arbeid før permanent installasjon benken.

  •  Det kan være enklere å installere rørkne før benkeplate er installert.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha