Hva er de beste tipsene for voksing ettervern?

 En hårfjerning voksing etterlater huden glatt og hårløs, men krever konstant pleie for å unngå irritasjon av voksede området. Riktig voksing ettervern vil redusere rødhet og irritasjon forbundet med voksing. Etter voksing, huden myk og lett bli betent, og omsorg må tas for å unngå problemer som inngrodde hår og infeksjon.

 Vokset hud bør fuktes daglig. Aktuell kremer bedøvende ingredienser som hjelper lindre lokaliserte smerter, og kan brukes til det første ømhet minsker. Antiseptiske kremer er anvendbare for å forebygge infeksjoner i vokset området og som skal brukes for de første tre dagene etter hårfjerning. Hver voksing som resulterte i slipes huden eller blødninger bør absolutt behandles med en antiseptisk krem, og bruk bør fortsette til huden er leget. Disse kremer kan brukes samtidig.

 Voksing ettervern inkluderer ikke bare behandling av betent hud, men å hindre ytterligere skade. Exfoliants, for eksempel de med alfa-, kan ikke brukes i 24 timer etter en voksing. Loofahs, badeskrubb, grov vaskekluter og vil irritere den sarte huden, og bør unngås. Hensyn må tas for å unngå å berøre voksede området med skitne hender eller skrape med neglene.

 En integrert del av voksing ettervern er å unngå solen i 48 timer. Sollys kan føre til mørkere, noen ganger permanent, nylig vokset hud. Solarium og falske tanning kjemikalier kan også føre til at huden blir mørkt. Hvis solen ikke kan unngås, bruke solkrem for å beskytte voksede områdene og redusere muligheten for underslag. Klorerte bassenger bør unngås i tre dager som klor kan ytterligere irritere huden vokset.

 Stramme klær kan gni mot voksede området og føre til ytterligere irritasjon. Voksede områder bør være dekket med løse klær som tettsittende klær kan sette på resten av håret var under huden og forårsake inngrodde hår. Varmekilder bør unngås i 24 timer. Dette inkluderer oppvarming pads, badstuer og spa. Lunken eller lunkent vann bør brukes for bading og dusjing de første 24 timer etter voksing.

 Brasiliansk voks bære genital området der huden er vanligvis myk og lett irritert. Disse voks krever spesiell voksing ettervern. Seksuell aktivitet bør avstå i 24 timer etter voksing. Hard trening og idrettslig aktivitet bør unngås i 24 timer som en kombinasjon av svette og gni støv kan irritere huden vokset.

  •  En kvinne med ben vokset.
  •  Røff vaskekluter kan irritere hud som nylig har blitt vokset.
  •  Inngrodde hår kan være forårsaket av feil hårfjerning teknikker.
  •  Det er best å unngå soling innen 48 timer etter voksing.
  •  Voks.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha