Hva er de forskjellige alternativene for Stair Edge?

 Trappe kant, ofte referert til som trappenese, leveres i en rekke forskjellige stilarter. Disse inkluderer metall, gummi, og fliser. Kanten kan gjøres i trinn som er dekket med teppe eller linoleum eller lakkert tre. Denne typen hjem forbedring både kan forbedre utseendet på trappene, og i mange tilfeller, trappa tryggere for fotgjengere.

 Metall trapp kanten er en flat stykke metall med en skarp høyre vinkel på den ene siden, noe som gjør det enkelt å passe over de eksisterende trapper. Denne typen inngangsparti tepper vanligvis kommer i tre varianter: glatt, sporete og rynkete. Metallisering av trapper er ofte sett på utsiden av fremgangsmåten på grunn av stivheten av metall, av hvilke elementene kan motstå mye mer effektiv enn mange andre alternativer.

 En annen type felles trappekanten er gummi. Denne variasjonen av gulvbelegg kan installeres for å skape den kanten av trappen til en sklisikker overflate, noe som gjør den ideell for trapper tungt brukes av barn eller eldre. Gummi trappekanten er tilgjengelig i et utvalg av farger som passer de fleste hjem innredning.

 Tile er kanskje det mest attraktive alternativet for trappekanten. Den kan monteres tilsvarer dimensjonene av hvert trinn. Selv linoleum fliser kanten er vanlig, er det ikke like robust som keramiske fliser, som trolig vil vare mye lenger enn linoleum. Keramiske fliser kan monteres på enten betong eller tre trapp og tilbyr den ekstra fordelen av å være lett å rengjøre. I motsetning til gummi, mange brikker som ikke er gjort av anti-skli materiale, slik at huseiere rådes til å vurdere å velge en stil som ikke vil lett gi under tung trafikk.

 Ved valg av trinnet kant for å møte behovene til et hjem, er det viktig å velge materialer som til riktig størrelse. Materialer å velge enten for stor eller for liten er en vanlig feil som mange huseiere. Det er viktig å kjenne den nøyaktige størrelsen av trappen skjer enkeltvis materialer med nøyaktige mål passer godt.

 Myke Trinnet kan presentere sine egne utfordringer i anvendelsen av kanten. På grunn av naturen, er myk og smidig, så når skarphet, slik som metall eller gummi installert teppe, anbefaler ekspertene gjør sikkert det er montert tett og sikkert. Loose trappekanten ser ikke bare skjemmende, men det kan føre til sklir og faller. Å ha riktig spiker, skruer eller selvklebende materiale er viktig for å sikre spark kanter er effektivt enn med tepper plassert skudd.

  •  Teppebelagte trapper kan gjøre enklere grensen.
  •  En ikke-slip trinn overflaten er ideell som trapp vil bli mye brukt av en eldre person.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha