Hva er de forskjellige anvendelser av Advantix® for hunder?

 Advantix® for hunder er en kommersiell plantevernmiddel som oftest brukes til å behandle lopper og flått. Den kan også brukes til å behandle tygge lus, mygg og bitende fluer, men en viss forsiktighet bør utvises. Selv om de viktigste aktive ingrediensene i Advantix® anses trygt hvis riktig brukt, har de knyttet risiko. Det anbefales ikke at valper etter syv uker gammel mottar Advantix® for hunder, eller bør voksne som veier mindre enn 3,3 pounds.

 En av de to virksomme stoffer i Advantix® for hunder imidakloprid, typisk 8,8 vol%. Imidakloprid er et insektmiddel som fungerer ligner på nikotin. Det er en kjemisk gift ulike insekter, med en lav risiko for mennesker og dyr. Imidakloprid brukes også mot mange crop pester, slik som bladlus, whiteflies og biller. Advantix® beskytter derfor hunder gi disse typer insekter i tillegg.

 Permetrin er den viktigste aktive ingrediensen i Advantix® for hunder, med 44,0% vol. Disse kjemiske fungerer som en nervegift, og det er ikke kjent for å være skadelig for fugler eller pattedyr i små mengder, men det er svært giftig for både katter og fisk. Hvis uhell gitt til en katt som en loppe behandling, vil katten sannsynligvis dø. Men til studier hvor en katt og hund bor sammen i umiddelbar nærhet, der hunden ble behandlet med Advantix® for hunder, og viser ingen merkbar toksisitet passere katten. Det anbefales sterkt at hunden isoleres fra katten i flere timer etter behandling for å forebygge risikoen for smitteoverføring.

 Fordi permethrin sterke effekter, blir det brukt til å behandle mange skadedyr i jord- og skogbruk. Det er også brukt som et beskyttende tiltak i militære uniformer og myggnett. Derfor leverer Advantix® for hunder med permetrin effektivt å behandle andre typer av insekter irritasjon hund dør innen, såvel som de som finnes i naturen. Kryss på hunden før behandling, som drepe noen av de vanskeligste feilene vil dø innen 12 timer.

 Som kjent, visse nevrologiske bivirkninger, forsiktighet må utvises ved langvarig bruk av permetrin. Hvis hunden viser kløe, biting, muskelrykninger, eller irritasjon i området der Advantix® ble brukt til hunder, er det en god idé å slutte å bruke og oppsøke veterinær. Andre loppe behandlinger som ikke inneholder permetrin, kan erstattes. Selv Advantix® yield for hunder er en svært effektiv medisin hund, overdreven eksponering for kjemiske demonstrert helserisiko for pattedyr.

  •  Kun hunder som veier minst £ 3,3 bør gis ADVANTIX.
  •  Permetrin, blir den viktigste aktive ingrediensen i Advantix kjent at visse nevrologiske bivirkninger.
  •  En brun hund tick.
  •  En hund med lopper eller flått kan dra nytte av ADVANTIX.
  •  Advantix brukes til behandling av lopper og flått hos hunder.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha