Hva er de forskjellige anvendelser av Aqueous Cream?

 Vandig krem ​​er en krem ​​som ofte blir brukt for forebygging og behandling av tørr hud, slik som eksem og dermatitt. Det er også brukt som en erstatning for såpe, barberkrem, og leppebalsam. Mange leger i Storbritannia anbefaler denne kremen for pasienter som også bestrålt.

 Som mennesker alder, oljesjiktet på huden begynner å brytes ned, og huden til personen som er i stand til å holde vann. Huden er da lett dehydrert, noe som gir en tørr, sprukken, irritert overflate. Den oljeaktige basen vandig krem ​​bidrar til naturlig forekommende felle fuktighet mot overflaten av huden. Som et resultat av en persons hud å glatte og silkemykt og holde deg hydrert.

 Tørr hud er ofte forverret av den harde såpe og varmt vann en person bruker når han ba den. Såper og dusj gels er ofte ansvarlig for fjerning av oljelaget som naturlig forekommer på huden. Utskifting av disse aggressive rengjøringsmidler med en mer skånsom vandig krem ​​kan ofte forebygge slike skader oppstår så fort.

 Mange typer av tørr hud kan behandles med en slik krem. De fleste av disse lidelser, så som eksem og dermatitt, verre når huden ikke er behandlet, og tillates å tørke. Leger anbefaler vanligvis folk en dag bruke kremen flere ganger for å bidra til å holde huden fuktig. Bruke vandig krem ​​umiddelbart etter bading mens huden fortsatt er fuktig, kan også bidra til å absorbere fuktighet fra huden og hindre at den tørker ut.

 Kremen er også brukt som en erstatning for barberkrem. Den brukes for dette formål til å mykne hårsekkene i ansiktet eller bena til en person, og for å redusere grovhet av håret som er igjen. Vandig krem ​​er også brukt som en leppepomade for å behandle og forebygge tørre, grove lepper.

 I Storbritannia, er pasienter som skal gjennomgå strålebehandling ofte oppfordret denne type krem. Strålingen fører ofte erytem, ​​tørr, kløende rødt utslett på huden. Vandige kremer kan bidra til å redusere symptomene på utslett.

 De fleste som bruker denne kremen vil ikke ha noen bivirkninger. Mild hudirritasjon vanligvis oppstår bare problemet. Den kan brukes for å forebygge, redusere, og symptomene på tørr hud som forekommer for en rekke årsaker.

  •  Milde vannholdige kremer kan brukes i stedet for hudpleieprodukter som forlater ansiktet tørr og irritert.
  •  Vandig krem ​​kan brukes for å forbedre tørr hud.
  •  Vandig krem ​​er ofte brukt til å behandle eksem.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha