Hva er de forskjellige Fibroid symptomer?

 Muskelknuter i livmoren er godartede svulster som vanligvis vokser i klynger, og de kan variere fra mikroskopisk til veier flere kilo. Vanlige fibroids symptomene kan være tegn på andre forhold, som er grunnen til dette problemet går ofte udiagnostisert. Noen symptomer kan også være helt uoppdaget eller børstet av som normalt, og noen kvinner har ingen symptomer på sykdommen hos alle. Noen av de vanligste symptomene på denne tilstanden er lange, tunge menstruasjon, hyppig vannlating, og buktrykket, for å nevne noen.

 En av de første indikatorene for fibroids er menstruasjons unormalt. Perioder lengre enn en uke er vanligvis ikke normalt, spesielt hvis strømmen ser ut til å være spesielt kraftig. Tilstedeværelsen av blodpropp og blødning mellom perioder også bekymringsfull, særlig hvis det skjer gjentatte ganger. Selv om noen kvinner behandle tunge menstruasjon hele livet, er det ikke alltid normalt, spesielt hvis problemet plutselig og varer i flere måneder. Denne tilstanden kan føre til anemi, så er det viktig å få sjekket ut.

 Et annet vanlig symptom er en økning i hyppig vannlating. Men, selvfølgelig, kan dette symptomet være et tegn på en av de mange problemene, kombinert med sine kraftige menstruasjonsperioder, bør anses som en av de typiske symptomer fibroids. Videre kan denne tilstanden være vanskelig eller smertefullt å blæren, noe som sannsynligvis vil resultere i urinering tømming oppleves av de fleste pasienter. Forstoppelse, eller problemer med å tømme tarmen, kan også oppleve en av fibroids med symptomer hyppig vannlating, noe som fører til økt ubehag.

 Mange kvinner som lider av denne tilstanden rapporten press eller smerte i underlivet. Denne følelsen av fylde kan føles hele tiden, eller det kan bli verre med punktum eller samleie. Imidlertid er denne følelsen unormal for de fleste friske mennesker, og bør være grunn nok til å være en lege.

 Bekkensmerter er ikke den eneste bekymringen for de fleste pasienter med fibroids symptomer. Dessverre, kan smertene stråle til beina og tilbake, forårsaker generelt ubehag for de fleste kvinner. Denne smerten kan ikke virke relatert til fibroids, og kan ha mange ulike årsaker, som er grunnen til at mange pasienter ikke rapporterer om det er viktig nok til å sjekket ut. Hvis dette symptomet synes plutselig uten forklaring eller kombinert med de ovennevnte fibroids symptomer, er det viktig å varsle lege.

  •  Bekkensmerter og kramper er vanlige symptomer på livmor fibroid svulster.
  •  Bekkensmerter er ikke den eneste bekymringen for de fleste pasienter med fibroids symptomer.
  •  Fibroids kan føre til langvarig menstruasjons kvinne mer enn en uke, varer.
  •  Unormal vaginal blødning kan være et tegn på fibroids.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha