Hva er de forskjellige Østrogen ubalanse symptomer?

 Østrogen dominans vil si at det er for mye østrogen versus progesteron i kroppen til en person. Dette hormonell ubalanse fører til flere symptomer hos kvinner som stress, søvnløshet, infertilitet, osteoporose og hetetokter. Selv om kvinner opplever disse symptomene oftere, kan noen av dem også vises på menn eller barn. De fleste østrogen ubalanse symptomer kan naturligvis oppleves bare av kvinner.

 En av de vanligste estrogen ubalanse symptomer hos begge kjønn stress. Når det er store mengder av østrogen i systemet, gjør at en person angst og søvnløshet. Som et resultat, som lider adrenal tretthet og produserer mindre progesteron. Over tid fører dette til enda progesteron utgang og en økning av østrogen dominans. Stress fører til dårligere østrogen ubalanse symptomer, inkludert en endring i blodsukkernivået.

 En ubalanse av østrogen er ansvarlig for infertilitet hos kvinner. Med et lavt nivå av østrogen i kroppen kan være eggløsningsprosessen gjør ikke det skje. Østrogen fungerer som en stimulans til slim funnet ved åpningen av livmorhalsen og sædcellene kan flytte til ønsket destinasjon for østrogen endrer strukturen av slim. Etter transformasjonen finner sted, kan det lett sperm svømme til egget. Det må være en tilstrekkelig mengde av østrogen i kroppen er å fore livmorveggen, og uten at foringen, er det ikke mulig å implantere et befruktet egg.

 Lave nivåer av østrogen i menneskekroppen, øker faren for osteoporose. Østrogen er nødvendig for å opprettholde bentetthet hos kvinner. Etter overgangsalderen slutter, østrogennivået fortsetter å falle, og akselererer tap av bentetthet. Kvinner kan være mer enn 25 prosent av å miste bentetthet løpet av de første fem til ti år etter menopause. De som har begge eggstokkene kirurgisk fjernet kan også lider av denne østrogen ubalanse symptomer.

 Hetetokter oppleves av de fleste kvinner, som regel like før overgangsalderen begynner. Hypotalamus er ansvarlig for kontroll av kroppstemperaturen. Når redusert østrogen i kroppen, hypothalamus fører overopphetet. Dette fører hjernen for å regulere varmen ved å overføre de nødvendige signalene ved en raskere hastighet. Den rask puls kan sirkulere i blodårene i kroppen før svette er produsert for å kjøle ned varmen.

  •  Hetetokter er ofte forårsaket av et østrogen ubalanse, spesielt blant kvinner i overgangsalderen.
  •  Når redusert østrogen i kroppen, hypothalamus fører overopphetet.
  •  Eldre kvinner kan ha en mangel på østrogen som de begynner overgangsalder.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha