Hva er de forskjellige svinekjøtt retter Head?

 Svinekjøtt Hodet omfatter en stor mengde av kjøttfulle muskler, hud og fett, og andre slakteavfall, som er rett og slett ikke er noe som kjøtt, men som likevel spiselig. Tradisjonelt, leder av grisen var en "fattigmanns" fordi andre kjøtt kutt, slik som stammen, ribbeina og skulder var mer ønskelig. Likevel er kjøtt av hodet fint og kan brukes i mange ulike retter, akkurat som alle andre stykke kjøtt, men brukes også til å gjøre noen spesielle retter som svine sylte.

 Sylte er laget med nesten hele svinekjøtt hodet. Alle deler er stuet inntil meget møre, slik at den naturlige gelatin og fett til å binde til kjøttet i en geleaktig substans. Selv om osten ikke egentlig inneholder resultatet av stewing huden, kjøtt og andre ingredienser spre svine lede et brød kjøttfulle. Ved romtemperatur er den myk og ettergivende, slik som ost. Den har en rik, intens smak og ofte serveres som en forrett med kjeks eller ferskt brød.

 Hele koppen svin blir ofte brukt ved fremstilling av pølser. Flere kjøttfulle, flavorful områder av hodet er veldig bra for dette formålet. De kan være smaksatt med en rekke urte kombinasjoner - krydret, søt eller mild - og formes til karbonader eller slått venstre.

 Scrapple, lever eller slurry, gjør også bruk av store deler av svinekjøtt hodet. Kjøtt, fett og huden på hodet samtidig er malt til en fin struktur. Dette er blandet med maismel og formes til et brød som er bakt eller stekt. Brødet er vanligvis servert med frokost mat som egg, toast og stekte poteter, og i det sørlige USA, havregrøt.

 Som griser Hodet inneholder en rik blanding av fett og kjøtt, er det ofte kokt å lage kjøttkraft. Denne suppen kan brukes i en rekke retter, supper og stuinger, nudler, stuinger og kjøttretter. Hogs Head er den tradisjonelle base - både kjøtt og kjøttkraft - for Brunswick lapskaus.

 Som alle andre kjøttfulle delen av et dyrehode kan grilles. For å gjøre dette, er hodet vanligvis fjernet i to, kutt og snuten og ørene. Krydder eller marinader er overlatt til personlige preferanser med kokk-kokk, og resultatet er en svært rik hovedrett. Kjøttet i hodet kan tas av og brukes som kjøtt fra andre deler av kroppen. Stekt, grillet, kokt, bakt eller som krydder er en allsidig del av grisen. Kinnene er spesielt svært velsmakende og vanligvis ganske øm.

  •  Brawn.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha