Hva er de forskjellige typene av aromaterapi røkelse?

 I aromaterapi, er det mye mer vanlig å bruke stearinlys og essensielle oljen diffusorer eller røkelse. Det finnes imidlertid noen typer aromaterapi røkelse med dusinvis av dufter, allment tilgjengelig. Mange typer prefabrikkerte røkelse, spoler, kjegler og er laget med en kombinasjon av komprimert tre, lim, og noen ganger harpiks. Andre former for aromaterapi røkelse at ingen syntetiske dufter ikke bruker henhold unscented pinner der brukere kan legge til sine egne smaken og flekk pinner.

 Det er noen debatt i samfunnet om hvilke typer aromaterapi røkelse er egnet for bruk. Noen mennesker tror at noen av ingrediensene i den brennbare blandingen er giftige når de brennes. For de som ikke velger å bruke prefabrikkerte typer aromaterapi røkelse, utvalget er noe begrenset.

 Noen foretrekker å røkelse "blanks", som de dyppe i sine egne bruke eteriske oljer eller essensielle oljeblandinger og la det tørke før du brenner. Selv om dette gjør det mulig å ha på duften av aromaterapi røkelse, er det fortsatt kan være giftige elementer i lim eller harpiks for å holde røkelse sammen mer kontroll. Fordelen med denne type hjemmelaget aromaterapi røkelse er at man kan være sikker på at røkelse er parfymert med ekte eteriske oljer i stedet for syntetisk duft.

 En slags naturlig aromaterapi røkelse som ikke er avhengig av bruken av syntetiske materialer eller bindemidler er Stain. En smudge stick er en samling av tørkede salvieblader. Smudge stikker sin opprinnelse i indiske tradisjoner der de brukes til rengjøring og rensende mellomrom. I aromaterapi, kan flekk pinner brukes for åndelig rensing og rensing.

 Det er en slags aromatherapeutic materialer i tørket form, kan lett være på toppen av et kull plate brent for å skape en naturlig form av aromaterapi røkelse. Noen selskaper selger enkelte aromaterapi røkelse pulver laget av bakken krydder, tørkede urter, trær og blomster, for akkurat dette formålet. Ved kjøp av disse produktene, er det imidlertid fornuftig å kontrollere informasjonspakken for å se om de inneholder bestanddeler ingen syntetiske materialer. Chips aromatiske tresorter som sandeltre kan brennes på seg selv for å skape en slags naturlig aromaterapi røkelse.

 Hver duft brukes i aromaterapi røkelse antas, i fellesskap av mennesker som praktiserer aromaterapi, for å fremme eller opprettholde helse og velvære. Hver duft er at ulike aroma terapeutiske effekter. Aromaterapi røkelse er bare en måte å utsette deg selv for disse lukt. Andre metoder omfatter bruk av stearinlys og ventiler samt bruk av essensielle oljer i hudpleieprodukter, og badeprodukter.

  •  Noen mennesker liker røkelse "blanks" for å bruke til å dyppe i egne essensielle oljen blander.
  •  Noen aromatherapists mener sandeltre røkelse har gunstige effekter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha