Hva er de forskjellige typene av Barnas Boxingbags?

 Boksing er en aktivitet som kan gi både mosjon og rekreasjon terapi for barn i alle aldre. Det er en effektiv måte å holde friske barn og montere og samtidig en positiv utløp for trygt å lindre aggresjon. Barn boksesekk kan i utgangspunktet delt inn i fire typer oppblåsbare, justerbar, lett hengende og hengende tunge poser er gitt. Hver type har sine fordeler og ulemper, og vite forskjellene mellom hvert løp skal hjelpe de fleste foreldre å velge den perfekte punching bag for barnet sitt.

 De oppblåsbare barna boksesekk er den mest enkle og billig type. De ligner på de klassiske oppblåsbare dukker ofte en klovn eller tegneserie helten malt. Oppblåsbare Posene er i hovedsak ment for yngre barn under fem år. Den lette designen minimerer risikoen for at barn skal skade seg selv mens du spiller. Oppblåsbare Posene er ofte ideell for svært små barn som nettopp startet og få en følelse for boksing.

 Justerbare barna boksesekk vanligvis kommer med et stativ som kan heves og senkes for å imøtekomme barn i ulike høyder. De er vanligvis dyrere enn oppblåsbare poser og veies på gulvet med vann eller sand for å holde dem på plass. Justerbare Posene er i hovedsak beregnet for barn i alderen 4-10 og veier betydelig mer enn oppblåsbare poser. De har en tendens til å være midt i veien når det gjelder pris.

 En annen type av barna boksesekker henger lett vekt, eller "speed" poser. De er de minste arter av boksesekk, og er vanligvis opphengt fra en plattform eller tak. Lette hengende poser krever de mest nøyaktige slag, og er i hovedsak rettet mot barn over ti år med minst et moderat nivå. Foreldre bør være oppmerksomme på at de kan være utrygt for små barn som de skyte tilbake hit en gang, som til tider kan føre til en svak skader. De ligner på voksen boksesekker design og ofte dyrere enn oppblåsbare poser og er justerbar.

 Hengende tunge poser er hengt på en plattform eller i taket, men er mye større og tyngre enn sine lette kolleger. Denne type av posen er også beregnet for barn i løpet av ti med en lav til moderat grad av erfaring. De er tryggere enn lette poser fordi de bygger momentum saktere ved berøring. Tunge hengende poser er vanligvis den dyreste typen bag.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha