Hva er de forskjellige typene av Biomedical Engineering?

 Biomedisinsk teknologi refererer til bruk av teknologiske og tekniske fremskritt i medisinsk vitenskap. Biomedisinsk forskning har gjort fremskritt på en rekke områder, som for eksempel legemidler, skaper biofarmasøytiske stoffer fremstilt ved bruk av biomedisinsk teknologi, som kan behandle en rekke sykdommer. Genetisk testing brukes bioteknologiske metoder for å gi informasjon om en persona € ™ s genetiske makeup. Genterapi, hvor defekte gener er erstattet ved hjelp av biomedisinsk teknikk, kan bidra til å kurere genetiske sykdommer. Medisinsk utdanning og informasjonshåndtering også gjøre bruk av fremskritt innen informatikk.

 Biofarmasøytiske proteiner eller nukleinsyrer produsert biomedisinsk teknikk. Disse typer narkotika har eksistert siden 1982, da biomedisinske ingeniører skapt var syntetisk insulin. Biopharmaceuticals en rekke sykdommer, som for eksempel anemi, leukemi, multippel sklerose, og noen former for leddgikt.

 Genetisk testing, en annen anvendelse av biomedisinsk teknikk, i stand til å oppdage sykdommer og genetiske mutasjoner. Nyfødt screening er en av de vanligste genetiske tester. Newborn screening ved hjelp av bioteknologiske genetisk testing teknikker nyfødt testing for arvelige sykdommer som fenylketonuri, en tilstand som kan føre til psykiske lidelser hvis den ikke behandles.

 Når en person tegn på en genetisk lidelse, er en diagnostisk test for å avgjøre om årsaken er genetisk. Personer som er testet en familiehistorie med en genetisk lidelse kan også være av medium for å se om de bærer defekte gener som kan føre til sykdom hos sine barn. Prenatal testing, til genetiske abnormaliteter slik downa € ™ s syndrom og arvelige sykdommer oppdage.

 Ofte er det ingen kur for genetiske sykdommer, fordi de er forårsaket av mutasjoner eller problemer i den genetiske koden. En ny gren av biomedisinsk teknologi som kalles genterapi, kan legene faktisk injisere et nytt, funksjonelt gen inn i en persona € ™ s celler til å erstatte et defekt gen. Forskere har brukt bioteknologi å tilpasse visse typer av bakterier eller virus, slik at de kan utføre den nye genet inn i cellene.

 Biomedisinsk informatikk er en annen anvendelse av teknologi til medisinske problemer. Denne grenen av biomedisinsk informatikk teknologi som brukes til å lagre og hente viktig medisinsk informasjon i et virtuelt miljø. For eksempel, for å digitalisere pasient diagrammer med bakgrunnsinformasjon og diagnostisk informasjon, slik at en lege kan bare trekke dem opp på en datamaskin for rask referanse.

 Biomedisinsk teknologi er også inkludert i medisinsk utdanning. Datamodeller blir ofte brukt til å styre funksjonene til visse organer for å demonstrere eller vise hva de organene se ut når de er syke. Medisinstudenter kan få erfaring med virtuelle modeller før behandling av en ekte pasient.

  •  Genetisk testing er et eksempel på en biomedisinsk teknikk.
  •  Biomedisinsk teknikk er ansvarlig for etableringen av syntetisk insulin.
  •  Biofarmasøytiske proteiner eller nukleinsyrer produsert biomedisinsk teknikk.
  •  Mange medisinske poster er fortsatt registrert med penn og papir, og deretter konvertert til et digitalt format.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha