Hva er de forskjellige typene av Butternut Squash Masse?

 Gresskar gir seg til et bredt spekter av fyll. Noen kokker som gresskar fylling som er kokt i hulrommet for å gjøre kalkun, mens andre foretrekker å forberede det som en siderett. Atter andre bruker gresskar skallet selv, for å skape en fylling som returneres til skallet for baking. Vegetariske og kjøttfulle alternativer florerer, og med litt urte know-how, skaper flink kokk et gresskar fylling som vil bringe en runde med applaus.

 Gresskar fylling er det perfekte akkompagnement til kalkun eller skinke på ferie tabellen, og tilbyr mange ernæringsmessige positive som høy fiber og vitamin A og C i tillegg til sin naturlig søt smak. For rovdyr, det er alle typer gresskar alternativer. Trolig den mest tradisjonelle valget er gjort med pølse eller hakket svinekjøtt krydret smak. Sage er farten til urt for denne oppskriften, som også kuttet i terninger, dag gammelt brød, selleri og kylling buljong. De fleste kokker legge løk også.

 I stedet for pølse eller supplement til dette, noen kokker bacon, spesielt varianter røkt med hickory eller andre fine skogen. Bacon skal tilberedes og drenert, så det ikke? € ™ t legge for mye olje og overvelde andre, mer delikate smaker. Svinekam, kylling eller annet kjøtt kan også brukes.

 Smarte kokker ofte føler behov for å lære en ting eller to som ISNA € ™ t kalles for i oppskriften, stuffing og gresskar gir en perfekt mulighet til å legge til denne typen kreativitet. Knivskåret eller matchsticked vann kastanjer crunch, eller ristede kastanjer kan brukes i stedet. Tørket gylne rosiner eller tranebær har en annen tekstur og pop med smaken. Enda litt ingefær jazzes yum i klare måter.

 En spesielt fuktig versjon av gresskar fylling legger krem ​​og flere egg. Denne versjonen er lys og luftig og smelter når rik, gyllen smør i munnen. Legge litt cheddar eller Monterey Jack ost middager vil sende direkte til himmelen.

 For kokker som ønsker å gripe sjansen til mangler i fiber, viser gresskar fylling grovt brød enda bedre enn det gjør hvite eller surdeig versjoner. Tilsetningen av hakkede nøtter bidrar til bulk, og også for å legge til en annen smak dimensjon. Sesamfrø er også velkomne.

 I stedet for brød, kan det være andre karbohydrater. Brun ris, quinoa eller bygg er glade smaks kamerater i gryte. En elegant, men dyrere, versjonen av stuffing laget med villris er spesielt stor med skinke.

  •  Gresskar fylling kan også lages med svinekjøtt loin eller bakken svinekjøtt.
  •  Noen kokker lage gresskar fylling ved hjelp av fiber-rik helkornbrød.
  •  Gresskar er rik på vitamin A og C, og det er lite kalorier.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha