Hva er de forskjellige typene av Circuit Protection?

 Beskyttelse krets brukes for ledninger og annen krets å beskytte komponenter mot skade i tilfelle strømbrudd, overbelastning eller overspenning. Storm, overbelastede stikkontakter, eller en plutselig elektrisk bølge når store apparater eller utstyr plutselig slår kan føre til en farlig situasjon med potensial til å forårsake brann eller skade. Beskyttelse krets opphever denne skaden før det skjer ved å kutte av strømmen til kretsen.

 En av de første formene for beskyttelse krets er sikringen. Denne komponenten beskytter kretser ved oppvarming og smelte når unormale mengder strøm. Sikringene er konstruert for å tåle en viss mengde strøm før filamentet smelter og bryter kretsen.

 Mens sikringer for å beskytte en krets fra skade, de er en engangs element. Sikringer brenne ofte, så det er alltid en god idé å ha reservesikringer på hånden. Hvis en ny sikring er tilgjengelig for en eller annen grunn, vil kretsen ikke fungere. Dette gjør sikringen utrygt for beskyttelse krets oppsett i situasjoner som kan føre til alvorlige problemer eller skader hvis det er en elektrisk strømbrudd. Slikt kan være tilfelle for medisinske bygninger eller andre konstruksjoner, er gjenstand for en konstant elektrisk funksjon.

 For å unngå problemet med brente sikringer, de fleste elektrikere nå installere en overbelastningsbryter med individuelle brytere eller krets beskyttere for hver elektrisk krets. En effektbryter er en sikkerhetsanordning som fungerer mye på samme måte som sikring, bortsett fra at de bryteren utløses når den registrerer unormal elektrisk strøm, og dermed åpne kretsen. Skillebryteren ser ut som en bryter på veggen, og dette kan endres helt bytte til av-stilling og deretter tilbake til stativet. I noen tilfeller kan det også være en indikator som skifter farge for å lette identifikasjon av kretsen gjort.

 I moderne konstruksjon, er RCD en populær metode for beskyttelse. Hovedsakelig brukes krets konfigurasjoner der det er fare for vann som kommer i kontakt med en eksos beskytte GFI funksjoner som sin egen strømbryter. Den kan oppdage forskjellen i strøm når strømmen er viderekoblet til jordledningen. I dette tilfellet er GFI reise da den interne effektbryter for å beskytte kretsen og hindre farlige sjokktilstander.

 For ytterligere å beskytte enhetene på en krets, mange mennesker installere overspenningsvern. Disse enhetene beskytte følsomt elektronisk utstyr fra overspenning, og i noen tilfeller, nesten direkte treff fra lyn. Overspenningsvernet er en komponent som kalles transient spenning undertrykkelse enheter suppressor, som er en slags gassfylt diode som reagerer på unormal flyt mye raskere enn andre krets beskyttelse enheter.

  •  Sikringer i et sikringsskap.
  •  Effektbrytere er sikkerhetsmekanismer som kan bidra til å forhindre elektriske branner eller overbelaste en krets.
  •  Flertallet av boliger bygget i dag benytter seg av en effektbryter system.
  •  En sikring. Sikringene er utformet for å brenne ut hvis det er for mye strøm flyter gjennom en ledning festet.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha