Hva er de forskjellige typene av Decision Support System programvare?

 Beslutningsstøttesystem programvare er programvare som hjelper brukeren til å ta en faktabasert avgjørelse, men det er flere DSS programmer som hjelper brukeren på forskjellige måter. Database og dokumentbeslutningsstøttesystem gir brukeren tilgang til databaser og filer som er relevante for vedtaket, slik at brukeren kan spørre om problemet. Kunnskapsbase beslutningsstøtte system software ligner databasen og dokumenttype, men det gir tilgang til en kunnskapsbase stedet og kan inkludere informasjon fra både samarbeidspartnere og kunder. Foreslå DSS ta strukturerte data og foreslå en beslutning for brukeren. Kommunikasjon DSS programmer ikke referere til filer eller gi noen umiddelbar lindring, men de fungerer som en inngangsport til brukeren med andre brukere via en beslutning om å snakke.

 Database avgjørelse støtte systemprogramvare er koblet til en database, og har en konstant tilgang til informasjonen. Når brukeren med DSS, finner relevant informasjon og viser det til brukeren. DSS dokumentet er like, men tilgang til filer og dokumenter er ikke databaser. Begge programmene opplyse brukeren om situasjonen slik at han kan gjøre en god beslutning.

 Kunnskap nettsteder er gjort av bedrifter og organisasjoner, men kan utvides til forbrukere og andre brukere som ikke er tilknyttet organisasjonen. Når en bruker oppretter en kunnskapsbase beslutningsstøtte system software spør et spørsmål, forbinder den med kunnskapsbase og finne relevant informasjon. Dette nettstedet inneholder direkte informasjon til forbrukeren, slik at det kan være nyttig når du gjør en avgjørelse som går direkte eller påvirke forbrukeren.

 Foreslå et beslutningsstøttesystem programvare ikke viser brukerens informasjon, men det gjør en informert beslutning om en situasjon ved å sjekke databasen av fakta og tall. Brukeren må stille spørsmålet på en strukturert måte, eller programmet kan bli forvirret av question € ™ s logikk. Mens datamaskinen er å gi en umiddelbar respons, bør brukeren ikke blindt stole på forslaget.

 Kommunikasjon med beslutningsstøtte programvare system, vil DSS ikke gi brukeren et svar, det er heller ikke noe som gir brukeren informasjon. DSS modellen fokuserer på å koble brukeren med andre brukere slik at de kan komme sammen og komme opp med den riktige avgjørelsen. DSS vil fungere som et chatterom, forum eller annen kommunikasjon bro som gjør at alle medlemmer til å snakke seg imellom.

  •  Kunnskapsbase beslutningsstøttesystem programvare kan inneholde informasjon fra både samarbeidspartnere og kunder.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha