Hva er de forskjellige typene av fettsuging kirurgi?

 Fettsuging er en form for kosmetisk kirurgi utformet for å fjerne gjenstridige lommer av fett fra visse områder av kroppen. Hofter, lår og mage er populære mål for fettsuging. De ulike typene av fettsuging kirurgi varierer å bryte inn i teknologi og verktøy og fjerne fett. Tumescent fettsuging er den vanligste formen for fettsuging kirurgi. Typiske prosedyrer inkluderer suge assistert, servostyring, laser assistert og ultralyd assistert fettsuging.

 Med fettsuging kirurgi fettcellene blir først brutt, og deretter suges fra kroppen. Alle fettsuging teknikker bruke en liten metall rør som kalles en kanyle for å bryte opp og fjerne fett. Det hule rør plassert i fettlaget like under huden gjennom små snitt i kroppen. En sprøyte for å suge eller kirurgisk vakuum festes til kanylen og ekstrahere fettet fra kroppen.

 Tumescent fettsuging bruker store mengder spesielt sammensatt væske å bryte fett og forberede for fjerning. Denne typen fettsuging ble populært fordi det krever bare lokalbedøvelse. Fremgangsmåten gjør bruk av en ekstremt smal kanyle, slik at legen kan fullføre operasjonen med mindre innsnitt. Tumescent fettsuging kirurgi resulterer i mindre blødning og hevelse, som vanligvis betyr en raskere utvinning tid.

 Kirurger som utfører suge-assistert fettsuging metode for en frem og tilbake bevegelse med kanylen for å frigjøre den målrettede fett. Etter at fettet er fordelt, kan trekkes av fra kroppen. Dyktighet og nøyaktighet er nødvendig for å oppnå de ønskede resultater, og denne fremgangsmåten kan være 1-4 timer.

 Strøm-assistert fettsuging kirurgi forenkler stempel prosessen, ved å feste en motor til kanylen. Den motoriserte fremgangsmåte har en tendens til å være mer presis enn SAL, fordi bevegelsen er drevet av elektrisitet eller gass i stedet for kirurgen. Denne typen fettsuging kan være raskere og av noen regnes som mindre risikabelt på grunn av den begrensede tiden under narkose.

 Ultralyd-assistert fettsuging, kirurgen bruker en kanyle som forstyrrer energi avgir pulser i fettet på fettcellene. Vibrasjonene å forberede flytende fett før fjerning. Basen SAL prosedyren blir så brukt til å suge det emulgerte fett fra kroppen. Leger bruker UAL å finne den hardere kroppens vev på baksiden eller i mannlig brystvevet.

 Laser-assistert fettsuging kan hindre huden fra sagging etter fettet suges ut. LAL-metoden gjør bruk av en laser for å flytende fett for avhending. I løpet av denne fremgangsmåten, økes produksjonen av collagen med laseren. Den ekstra kollagen er antatt å bidra til å stramme huden bedre rundt de nye konturene av kroppen.

  •  Fettsuging er kosmetisk kirurgi utviklet for å fjerne vanskelige lommer av fett fra visse områder av kroppen.
  •  Tumescent fettsuging er den vanligste formen for fettsuging kirurgi.
  •  Visse typer undertøy kan brukes til å låne et elegant utseende til en sagging magen i stedet for fettsuging.
  •  Nesten alle kirurgiske prosedyrer kommer med potensielle risikoer og komplikasjoner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha