Hva er de forskjellige typene av Knee Pain Relief?

 Leger kan anbefale forskjellige typer av kneet smerte, avhengig av alvorlighetsgraden av smerte og under forutsetning av at årsaken er. Hvis smertene er mild og den underliggende tilstanden er midlertidig, kan en person bestemmer seg for å behandle det hjemme. På den annen side, sterke smerter i kneet, eller det som er forårsaket av en sykdom, så som artritt, eller en infeksjon, kan en lege krever omsorg.

 Folk som skader sine knær på grunn av utøvelse av ulykker eller overbelastning ofte nytte av anvendelsen av en ispose, som kan redusere smerte og hevelse. Harde kjøleelementer kan være innpakket i en tynn håndkle og plassert på kneet. Hvis ingen ispose er tilgjengelig, kan en pose med frosne grønnsaker eller isbiter bli erstattet. Is kan plasseres på kneet i 20 minutter hver gang, tre ganger om dagen. Kneet av hud, vev og nerver kan bli skadet hvis isen lenger enn det er igjen på.

 Heat terapi kan også brukes for knesmerter. Dette kan hjelpe, særlig hvis musklene rundt kneet smertelig som varme slappe av området og stimulere blodsirkulasjonen. Et varmeelement kan benyttes, eller pasienten kan ha en varm, fuktig håndkle søknad. Når kneet på pasienten føler overdreven eller ubehagelig varmt, må varmekilden fjernes for å hindre forbrenning. Varmebehandling kan også anvendes for å lindre smerte kneet til en person er engasjert fysisk aktivitet.

 Pasienter kan ha nytte av kompresjonsbind. Pasienter kan, både til kneet i en sport bandasje, eller kan velge å bære en spesialdesignet brace for kneet. Pasienter bør velge en spenne som klemmer kneet, men påvirker ikke blodsirkulasjonen. En trykkbandasje kan bidra til å forhindre hevelse, samt støtte og stabilitet i leddet. I tillegg til komprimering, til pasienter som ønsker å redusere hevelse kan heve kneet, eller sette den i hvilestilling oppmuntre drenering av eventuell akkumulert væske.

 Over-the-counter aktuelle salver kan hjelpe midlertidig knesmerter. Vanligvis påføres direkte på huden, har de ofte inneholder ingredienser, slik som lidokain, mentol, og capsaicin. Mens pasienter, kan det være nødvendig å eksperimentere med det produktet som vil fungere best for dem å finne, bør slike analgetika ikke kombineres eller brukes oftere enn det som er anbefalt på etiketten. Nåværende produkter kan påføres med en bomullspinne eller et papirhåndkle slik at pasienten unngå å få salven på hendene.

 Oral medisiner kan også lindre smerter i kneet. Ikke-steroide antiinflammatoriske medikamenter som naproxen, ibuprofen og aspirin er tatt for mindre smerter produkt i henhold til instruksjonene. Pasienter som opplever alvorlig knesmerter kan være sterkere, reseptbelagte medisiner for å vinne sine leger. En lege kan avgjøre hva et slikt medikament vil fungere best for hver enkelt pasient.

 I noen tilfeller, legen og pasienten bestemme at muntlig medisiner er ikke den beste behandling. I dette tilfellet, for en lege å administrere et kortikosteroid injeksjoner i de berørte felles, kne smerte, som kan levere, så lenge som flere måneder. Hvis forbindelsen lider inflammasjon kan bidra til en injeksjon av hyaluronsyre. Denne væsken finnes naturlig i leddene og kan gi kneet smertelindring i opptil seks måneder.

 Selv om behandlingen er vellykket, pasienten bør arbeide for å forhindre fremtidige kneskader og smerte. Dette kan bety at å redusere eller stoppe aktiviteten som forårsaket det første problemet. Eller pasienten kan samvirke med en fysioterapeut styrke musklene rundt kneet, for å hindre fremtidig skade. Hvis smerten forårsaket av en underliggende tilstand som kronisk artritt, for å behandle pasienten følge instruksjonene fra en lege.

  •  Pasienter kan jobbe med en fysioterapeut for å bedre utvalg av bevegelse og styrking av kneet, redusere smerte.
  •  En pose med is, som kan hjelpe med smerter i kneet.
  •  Leger foreskrive ris, som står for est ce, ompression og levation for enkle forstuinger.
  •  Isbiter kan brukes til å lindre smerte når kneet isposer er ikke tilgjengelige.
  •  Mange løpere støtte kneskader når skyve sine grenser.
  •  Knee Wraps kan lindre smerter i kneet.
  •  Kremer med capsaicin, et kjemikalie som gir rød paprika, kan varmen brukes til å lindre leddsmerter.
  •  Oral medisin kan gi lindring av smerter i kneet.
  •  En varmepute kan hjelpe knesmerter ved å stimulere blodtilførselen til området.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha