Hva er de forskjellige typene av kosmetisk kirurgi for Dimples?

 Kosmetisk kirurgi for dimples er et alternativ for de som ønsker å skape disse funksjonene. Den kirurgiske fremgangsmåten er forholdsvis enkel, og omfatter ligne kinnmuskulaturen tilstede i naturlig dannede Dimples attributter. Personer med gropene har en liten deformasjon av kinnmuskulaturen, ofte genetisk arvede, karakterisert ved at huden som muskelen er bekreftet under bindevev defekten, og skaper en liten fordypning i kinnet. Dette depresjon er vanligvis den mest fremtredende med dimples motivet smiler. Mange finner disse funksjonene attraktiv, derav bruk av kosmetisk kirurgi for dimples.

 Fremgangsmåte for fremstilling av en kirurgisk fordypning ikke-invasiv og kan typisk på mindre enn en time. Kirurgen gjør et lite snitt på innsiden av kinnet, gjennom munnen. Med denne metoden er det ingen risiko for arrdannelse på utsiden av ansiktet. En sutur brukes for å trekke en liten del av kinnet huden utsiden til innsiden, slik at virkningen av en fordypning.

 De fleste kirurger en absorberbar sutur under prosedyren. Arrvev på basis av fremgangsmåten kan gjøres for å fortsette å være i fordypningen etter at suturer har forsvunnet. Som med naturlige dimples, dimples kosmetisk kirurgi for pasienten gir dimples når bare smil. Risikoen er minimal, og operasjonen innebærer bare lokalbedøvelse. Prosedyren kan også lett reverseres dersom pasienten ikke liker det endelige resultatet.

 Utvinning tid for kosmetisk kirurgi for dimples er kort, vanligvis bare en dag eller to. Dimples andre steder på kroppen, slik som haken, men dimples for kosmetisk kirurgi er vanligvis gjort på kinnene. Hvis en hake smilehull ønskelig kan en kirurg bruke en lignende fremgangsmåte kinnet smilehull etableringen. Wang gropene kan lages i alle størrelser og i noen plass på kinnet. Hvis store gropene er ønskelig, kan en hel del av kinnet vev fjernes for å få plass til en dypere smilehull.

 Noen velger for kosmetisk kirurgi for fordypninger, dimples hake vanligvis, for å fjerne funksjonen, i stedet for å tilsette. Denne kirurgiske prosedyren omfatter fjerning av forbindelsen mellom den ytre hud og den underliggende muskel-vev eller deformasjon i haken. Kirurgen vil ofte legge fyllstoffer som fett, hake smilehull område som pasienter € ™ s utseende er glatt og smilehull-fri. Som med kinnet smilehull kirurgi, til snitt for haken smilehull kirurgi gjort i munnen unngå eventuelle synlige arr.

  •  En gutt med dimples.
  •  En kvinne får forberede seg for kosmetisk kirurgi dimples.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha