Hva er de forskjellige typene av lav-fett Salater?

 Salater, i hvert fall de som er laget med bladgrønnsaker, naturlig lav i fett - er kun tilsettes kremet dressinger, ost, bacon eller fettinnhold at det eksponentielt. Det er mange forskjellige måter å salater lav-fett, men med de tradisjonelle bladgrønnsaker og bønner, pasta eller andre blandede grønnsaker. De kan være en utmerket, næringsrikt måltid som er både lite fett og lite karbohydrater. Frukt Salater er også svært lav i fett, kan skreddersys etter smak preferanse, og gjør en stor frokost eller snacks når som helst på dagen. Den beste måten å gjøre magre salater, er å først forstå hvor det kommer fra fett i salater.

 Dressinger, som brukes i de grønne salat og pasta salater er den viktigste årsaken til fettinnhold. Kremet dressinger er svært høy i fett, og en måte å kutte ned på dette kuttet er å bare bytte dem ut for en grunnleggende olje og eddik dressing som har en olivenolje base. Selv olivenolje inneholder fett, en umettet fett som er gunstig for kroppen i moderate mengder. Marshmallows er en annen populær salat integrasjon, men også føre til at fett å pigge; magre salater noen ganger erstatte "ekte" bacon med soya imitasjon versjoner som har mindre fett. Revet ost er en annen vanlig kilde til fett i en ellers frisk salat.

 Noen av de mest grunnleggende formene for magre salater er laget med bladgrønnsaker som spinat eller romersk, med tillegg av friske grønnsaker som agurker, tomater og gulrøtter. Fersk brokkoli, kan skiver paprika også være gode tillegg. For en liten bit av protein, kikerter er et godt valg. Noen mennesker liker å også legge valnøtter og avokado til salat; Husk at disse matvarene inneholder mye fett, men igjen, det er umettet fett som er sunt når det spises i moderate mengder.

 Pasta eller bønne salater kan være gode valg for magre salater. Mange bruker nå fullkornspasta i å utarbeide en pastasalat også, og la ut ingredienser som inneholder mye fett, for eksempel skiver salami eller skinke. Forbereder bønner eller pasta salat med en enkel olje og eddik dressing, samt friske urter som basilikum eller koriander, kan være en fin måte å få en salat som er lav i fett, men for å gjøre svært velsmakende.

  •  Frukt Salater er svært lav i fett og kan spises med hvert måltid.
  •  Lean kylling kan grilles og legges til greener for en lav-fett salat forrett.
  •  Salat greener.
  •  Quinoa granateple fennikelsalat.
  •  For å gjøre en gresk salat lite fett, kutte ned på salt, kalori feta.
  •  En lav-fett salat.
  •  Kikerter er ofte inkludert i magre salater.
  •  Frisée, som ofte er i salat.
  •  Kremet bandasjer bør byttes for eddik baserte dressinger for en lav-fett salat.
  •  Når du foretar lav-fett dressing for en salat, bruk en liten hjertevennlig olivenolje.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha