Hva er de forskjellige typene av Legal Discourse?

 Juridisk diskurs refererer til handlinger for kommunikasjon som brukes i praktisering av loven. Det finnes to hovedtyper av juridisk diskurs: skriftlig og muntlig. I sin generelle forstand, refererer skriftlig kommunikasjon til kommunikasjon som er mer permanent og mer nyttig for referanse, fordi disse ordene satt på papiret, og vil ikke forsvinne ved levering. På den annen side, er den muntlige form for juridisk diskurs midlertidig. Når talt, kan det gå tapt hvis skritt er tatt for å skrive eller skrive det inn.

 Loven, kommunikasjon er viktig fordi det broer barrierene mellom klient og advokat, jurist og advokat, og dommer og advokat. Derfor, i juridisk diskurs, enkelte terminologier brukes ofte. Disse ord og uttrykk blir stemplet som relevant og eksklusivt til betydningen tildelt av den juridiske verden. Selv i form av lingvistikk, gjør juridisk diskurs knyttet til språklige metoder. Hovedbase er teorien om loven, fordi den er designet for å hjelpe juridiske aktører i sine dag-til-dag-kommunikasjon vedrørende loven.

 Juridisk diskurs, spesielt skriftlig, gir opphav til lovverket som finnes i juridisk språk. Betydningen av begrepene som brukes i utformingen lover kan enten ordinær mening i tekniske eller en. Frasering, organisasjonen, og den generelle formen på de etablerte lover har lovgivende hensikt som produserer juridisk analyse. Skriftlig kommunikasjon i loven innebærer betydelige forskjeller i grammatikk og ordbruk, som er en manifestasjon av intensjon tegnere til å ha et ord eller uttrykk forstås en måte for et bestemt område av loven, men forstås på en annen måte for en annen juridisk felt. Forstå disse nyansene er vanligvis svært viktig i å få en nøyaktig tolkning av tekstene.

 Den muntlige form for juridisk diskurs refererer hovedsakelig til det språket som brukes i tale eller bemerkninger av en advokat hvis han eller hun deltar i rettssal advocacy. Rettssal advocacy refererer til argumenter, bevegelser og innvendinger som kan øke en advokat i løpet av hans eller hennes forsvar eller påtalemyndigheten. Det er en bestemt juridisk språk skissert og mandat en rask og enhetlig forståelse av hva en advokat har til hensikt å kommunisere mulig. De to typer av juridiske diskusjonen er avhengig av hverandre, og blir ofte brukt samtidig. En logisk konsekvens etter den andre, men begge understreker for å unngå tvetydighet, og uklarheter i praksis av loven.

  •  Juridisk diskurs refererer til handlinger for kommunikasjon som brukes i praktisering av loven.
  •  En slags juridisk diskurs er skrevet.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha