Hva er de forskjellige typene av Lies Trekk behandling?

 For de fleste av lysken trekker, er RICE behandling tilstrekkelig lyske pull behandling. RICE står for hvile, is, kompresjon og høyde. Ligger ofte tiltrekker leges på egen hånd, forutsatt at den lidende gjør musklene nok tid til å hvile nok. Lys stretching kan gjøres når smerten av tapet minker, men vær forsiktig så du ikke å re-skade i lysken etter bør være deksler. En vanlig strekker rutine kan hjelpe både før og etter ordinær trening i å forebygge fremtidige lyskeskade, og regelmessige styrke øvelser kan gjøre lysken sterkere og mer motstandsdyktig mot skader.

 Umiddelbar behandling bør involvere lyske pull glasur for å holde hevelsen ned. Hevelse vil føre til en mer intens smerte og stivhet, slik at dannelsen av is vil bidra til å lindre smerten av en skade på kort sikt. Korte perioder med ising, deretter fjerning av isen i noen minutter, det forhindres at musklene blir fryse på plass, for å redusere mobiliteten. Det neste trinnet i lysken trekke Behandlingen inkluderer tilstrekkelig hvile. Dette er ikke noe som kan skade eller redusere gjør lysken igjen, men det betyr også sittende eller liggende med begrenset bevegelighet i flere dager eller uker. Jo mer kroppen hviler, jo raskere hans utvinning.

 Kompresjon er også et viktig skritt i behandling lyske pull. Compression shorts press på musklene i ben og hofter, og hindrer overdreven bevegelse under fysisk aktivitet. Dette kan kurere lyskeskade for å hindre overdreven bevegelse under gange eller benbevegelser. I løpet av de første ukene av rehabilitering, vil komprimering shorts hjelpe den lidende føles litt mer komfortabel under lett trening og tøyning. Det er viktig å strekke seg bare svakt i løpet av første behandlings lyske pull. Bare lett trening bør prøves i de første ukene av rehabilitering. For mye trening kan re-skade i muskelen, eller forverre trekke inn en tåre.

 I noen alvorlige tilfeller, lyske pull behandling utilstrekkelig for å reparere muskelen. Noen ganger styrke kan slå inn i en sprekk, som faktisk skille de små muskelfibre i lysken. Ris behandling kan arbeide lysken tåre, men i noen sjeldne tilfeller kan kirurgi være nødvendig. Operasjonen innebærer et snitt som gir tilgang til de berørte musklene; En lege vil deretter plassere musklene slik at de kan kurere det. Vanligvis er en fullstendig gjenoppretting er mulig, selv om det i noen tilfeller begrenset bevegelighet etter operasjonen.

  •  Iført komprimering shorts kan hjelpe med smerter i lysken.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha