Hva er de forskjellige typene av Mantel Decor?

 Mantle skjerf; store bilder og speil; og vaser fylt med blomster, fjær, eller andre små gjenstander er ofte betraktet mantelen dekor. Det er ikke uvanlig å bruke tilfeldige gjenstander som frukt eller styrene å dekorere mantelen. Mange kombinerer alle disse ulike typer innredning å utdype viser ovenfor sine ildsteder. Disse elementene kan ordnes på grunnlag av eksisterende regler eller dekorere tilfeldighetene hus.

 En kappe skjerf ser ut som en slank, dekorative duk. Den er spesielt designet for å bli plassert på en kappe, og kan være svært enkel og svært komplekse design. Lengden og bredden av sjal variere, slik at man kan velge å ha en kappe skjerf som bare litt an på sidene eller gardiner for å kjøpe mye nærmere bakken. Denne typen mantelen Innredningen er spesielt populært rundt helligdager, som det er vanligvis lett å installere og fjerne.

 For mange mennesker, et stort bilde eller et speil hang over peisen fungerer som den tradisjonelle mantelen innredning. Bildet kan fra familie eller et landskap eller et annet tema, men er vanligvis stor nok til å trekke oppmerksomhet når man ser på peisen. Normalt sentrert rett over peishyllen; Men mange huseiere velger å bare speilbildet eller prop på mantel og veggen bak. Noen anser rammen på bildet eller speil for å være like viktig som motivet, mens andre foretrekker ingen grense i det hele tatt.

 Ikke alle mantelen dekor bør gjøres spesifikt for mantel eller ansett peishyllen innredning, imidlertid. Boller av ekte frukt, vaser fylt med fjær i stedet for blomster, eller noe av dekoratør finner attraktive kan brukes. Disse blir deretter ordnet i en øye-tiltalende måte på peishyllen.

 Noen folk følger de "tre pluss en" regel når du arbeider med kappe innredning, som kan fungere godt når du arbeider med tilfeldige, løst relaterte elementer. I hovedsak velger arkitekt tre stykker som er tilsvarende i det minste en måte, og plasserer dem på den ene side av kappen. Når han velger et stort objekt som har noe til felles med de tre andre, og plasserer den på den andre siden. Ideelt sett alle disse mantel innredning stykker er av forskjellige høyder, men ikke vesentlig kortere eller lengre enn de andre.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha