Hva er de forskjellige typene av messe tilfeller?

 Når folk snakker om handel tilfeller, de vanligvis mener ikke viser like de som finnes i en butikk. Vanligvis tilfeller tilskudd er ment å gi bestemte typer skjermer og utstyr til og fra messer. Tilfeller har utpekt for dette formålet ikke bare beskytter dyre stands, skilt og flagg, men det hjelper også gjøre det mulig å gi for et lite antall ansatte og etablering av et komplett stand. De ulike typer handel viser tilfellene relaterer seg spesifikt til de mange typer messe utstyr, skjermer, og produkter, og noen er spesialdesignet for enkelte merker av utstyr.

 Noen av de viktigste messe tilfeller er designet for bruk i transport messer faktiske boder. Denne typen messe inkluderer vanligvis bannere, støtter, og andre tilpassede aspekter. Gulvbelegg må også transporteres i en spesiell type sak. I lys av det faktum at disse elementer har en tendens til å være meget tung, messe tilfeller av denne type vanligvis har både hjul og håndtak. Å gi maksimal beskyttelse, disse sakene er vanligvis vanskelig cap, men det er noen ganger mulig å finne myke avskallede saker som veier mindre.

 Utstillingsvinduer er også viktig, og kan vanligvis fremstilles i mindre størrelser. Når skjermene ruller i en meget kompakt form, som ofte transporteres i rør eller tynne glidelås tilfeller. Tilpassede messe tilfeller for skjermer vanligvis passe nøyaktig størrelsen på skjermen og er designet for å bli utført, slik at de vanligvis ikke har hjul. Det er også noen tilfeller er utviklet til ulike bannere, flagg, og viser til å holde med en gang.

 Saker for belysning, elektronikk og andre verdifulle elementer som brukes messer vanligvis låst og fast sikre innholdet i saken. Dette er viktig fordi tyveri av disse elementene i en forestilling kan være ødeleggende. Hvis det er svært verdifulle gjenstander som brukes av showet, er økt sikkerhet og spesielle tilfeller vanligvis brukes. Generiske handel tilfeller vanligvis bare for salgsfremmende elementer. Et unntak fra denne regelen er de mest brukte teknologiene, som for eksempel belysning og plasma-TV, noe som kan bli absorbert av en rekke messe case produsenter.

 Noen selskaper fokuserer på design av messe transportsystemer som nettopp passer til kundens behov. Dette kan resultere i en stor boks som alt nødvendig for messen, inkludert stativ, salgsfremmende skjermer, noen teknologi som er nødvendig, og selv små gaver til folk som passer til stede på showet. Noen messe tilfeller av denne typen selv direkte å slå inn i en posisjon som gjør at behovet for å vente etter et show for pakkemateriale eller hjelpe.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha