Hva er de forskjellige typene av politiuniformer?

 Det er flere politiuniformer for hver gren av rettshåndhevelse. Avhengig av etaten fungerer med offiseren, kan uniformen variere sterkt. Hver divisjon avgjør også hva slags utstyr å utstede uniform.

 Ifølge historikere, den første politiet å utstede politiuniformer var London Metropolitan Police Department. Dette kontoret begynte å utstede uniformer i år 1829. New York ble den første politiet i USA har offiserer bærer uniform i 1853. Andre land og jurisdiksjoner har siden blitt gjort til en del av sine politiuniformer.

 Generelt, uniformer er mørk i fargen med matchende bukser og skjorter. Sykkel patrulje offiserer kan vanligvis bruke shorts i varmt vær. Den officerâ € ™ s antrekk inkluderer også en formell kjole lue vanligvis bæres for spesielle anledninger eller i begravelser.

 Rettshåndhevelse merker er standard på alle uniformer. Disse merkene identifisere avdeling og navnet på offiser. En offiser kan få en ekstra merke til det antall år han eller hun har makt. Når en offiser mottar en pris eller spesiell opplæring, vil personen ha et merke som en form for anerkjennelse.

 Andre elementer som inngår i politiuniformer, hansker, støvler, belter og hylster. De fleste avdelinger har bestemte strøk, så vel. Ofte navnet på offiser av etaten jobber med baksiden av jakken i fet skrift. En viktig del av hver uniform officerâ € ™ s er en skuddsikker vest og kan skjules eller slitt utenfor uniform.

 Når kontrollerende trafikk offiserer bære en oransje vest. Dette hjelper sjåførene å se politiet i veien. Mange byråer gi gule nylon jakker for å holde tørr når offiseren stående i regnet.

 Åstedet etterforskere som jobber med politiet vanligvis ikke har en standard uniform. Noen avdelinger kan kreve forskere å bære politiuniformer når du er på en scene. Andre representanter vanligvis bare bære profesjonelt utseende klær. En forsker bør også bruke hansker og en avdeling identifikasjon badge.

 Militærpoliti bære uniformer som er spesifikke for hans eller hennes militære gren. Disse ansatte har også hjelmer som har identifikasjon på forsiden. Offiserer bære armen emblemer og knapper for å gi rang.

  •  En skuddsikker vest.
  •  En politi badge.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha