Hva er de forskjellige typene Loom Patterns?

 Vevstol mønstre, populært vevstol tur eller reise, vanligvis veve hans instruksjoner om hvordan stoffer. Ofte en vevstol mønster består av en firedelt diagram, med tre diagrammer som vever hvordan du setter opp veven og veving mønsteret, og den fjerde delen viser det ferdige mønster. I årtusener har mønster designere og vevere brukt ulike metoder og personlige koder for å spille inn denne informasjonen. I moderne tid, de meste stole på papir maps pode, fordi nettverket av avisen reflekterer den naturlige rutenett av mest vevd stoff. Generelle mønster beslutningstakere bruke en X, O, eller svart firkant beregner hvilken akse spaken besitter, mens andre velger tall på sine uttalelser - det er ingen universell måte å vevstol mønstre.

 En skjematisk diagram som designere vanligvis bruker til å ruve mønstre, er en blokk med pode papir mønster designer deler inn i fire deler. Generelt er en tynn stripe på toppen threading design. Det viser i hvilken rekkefølge de weaver renningstråder gjennom vannlåser vevstol programmer; en person leser dette deretter fra bunn til topp, snu rekkefølgen på sifongene.

 Tie-up planen er vanligvis i øvre høyre hjørne. Denne liten blokk i en vevstol mønster angir hvilke akser som skal være uavhengig eller samtidig løftet opp for å skape et skur, der veftgarnene passere. En vever leser fra venstre til høyre for fotpedalen sekvens og bunnen opp til akselen. Vanligvis en O indikerer pedalen og den aksel til hvilken det er knyttet til.

 Ligger rett under tie-up diagram er den høye, smale treadling design. Det viser rekkefølgen for å trykke ned pedalen til å kreve sliping for å oppnå det ønskede mønster. Modellbyggere ofte bruke tall for å identifisere pedalene.

 Den store venstre delen, også uavgjort eller opptrekk, viser weaver hva stoffet vil se ut når vevet. Dette avsnittet under threading diagrammet er normalt en labyrint av svarte og hvite firkanter. Mens noen vevere liker å bruke fargegrafikk i dette området, andre mønster designere bruker tall for å angi farge og en fargeknapp under opptrekk. Dette kan være nyttig hvis mønsteret maker vil utpeke spesifikke garn som tilsvarer et fargekodet garn selskap.

 Generelt har teknikker for å legge merke til disse detaljene endret seg over årtusener. For eksempel, de sørlige vevere fjell i USA bruker vanligvis en diagonal gate i stedet for en X, og for twill behandlet to varptråder og en er nødvendig, de bruker to diagonale streker i hver rute. Mange skandinaviske vevere vanligvis teller sine sele vevstol veverne i motsetning til i USA, bidrar til å forstå sine vevstol mønstre vanskelig for amerikanerne. Universal, mange vevere har sine egne stenografi periodisering av sine vevstol mønstre og kondenserte systemer har den ulempen at de er åpne mer enn én tolkning.

  •  Vevstol mønstre kalles trekk.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha