Hva er de forskjellige typene Mikrobølgeovn Desserter?

 Mikrobølgeovn desserter er et godt alternativ for dem som ønsker å gjøre en søt godbit uten å bruke mye tid på kjøkkenet eller varmer opp huset ved å slå på ovnen. Mange folk ikke innser at ulike typer dessert kan tilberedes i mikrobølgeovn. Under mikrobølgeovn for å forberede de enkleste dessert er sjokolade dyppet frukt. Det er også mulig å lage flavored godteri fudge og bjeffing i mikrobølgeovn. Selv svamp kake kan fremstilles i minutter ved hjelp av mikrobølgeovn.

 -sjokolade Dyppet frukt å lage en av de enkleste typer mikro desserter. Utarbeidelsen av denne type dessert å smelte hakket sjokolade eller sjokoladebiter sammen med, avhengig av oppskrift, flere ingredienser som pisket krem ​​eller vanilje. For sjokolade fondue, kan oppskåret frukt bli gjennomboret, dyppet i smeltet sjokolade og spises umiddelbart. Alternativt kokker frukt dukkert og hvile dem på voks papir før sjokoladen har stivnet i en søt skall. For ekstra smak, kan frukten bli stenket med pålegg som hakkede nøtter eller kokosmasse til sjokoladen har begynt å tørke.

 Med litt tilpasning, noen tradisjonelle søtsaker også fungerer godt som en mikrobølgeovn desserter. For eksempel ved å varme smør, sjokoladebiter og krem ​​i mikrobølgeovnen, og deretter blande dem med confectionerâ € ™ s sukker og vanilje, er det mulig å gjøre, uten fudge nip komfyren. Smaksstoff bark, slik som peppermynte bark og bark sjokolade, kan også gjøres i mikrobølgeovn. For denne godbit, smeltet godteri stykker kombinert med ekstra ingredienser som peppermynte olje eller hakkede nøtter, spredt i forberedt panorere og stivne.

 Mange travle kokker er glade for å høre at selv enkelt betjener sukkerbrød kan tilberedes i mikrobølgeovn. For å fremstille noen av disse kaker, er bestanddeler som mel, sukker, olje, salt og vanilje ekstrakt er kombinert i en kornblanding bolle eller et stort krus. Kruset eller bollen er deretter plassert i mikrobølgeovn og kok i ca to minutter. De som er interessert i å forberede mikrobølgeovn kjeks eller annen mikro desserter finner et vell av oppskrifter på internett-baserte matlaging nettsteder.

  •  Ulike typer dessert kan være forberedt med en mikrobølgeovn.
  •  Sjokolade kan smeltes i mikrobølgeovnen, og brukes som en saus for dipping frukter.
  •  Klassiske desserter, slik som fudge kan gjøres om til en mikrobølgeovn.
  •  Mikrobølgeovn brukes til å bake små kaker.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha