Hva er de forskjellige typene Pall produsenter?

 De typer paller produsenter bestemmes i markedet ved produsentenes behov for effektiv pakking og frakt. Produksjon av paller varierer fra en person som holder pall med lav overhead og begrenset produksjon av storskala produksjon til håndtering av materialer for å møte kravene til storindustri. Pallbyggematerialer er generelt plast eller tre, og design spenner fra enkle skids til kassene til paller til størrelse.

 Stringer paller er en vanlig pall. En pall kan foretaket eller fire-veis eller to-veis inngang pall, som skal bygges på grunnlag av de ønskede inngangsalternativer for gaffeltindene når man beveger pallene. Dimensjoner på stringer paller er variabel. De mest vanlige tiltak for 48 tommer x 40 inches og er ofte referert til som et "lager pall."

 For internasjonal skipsfart, til produsenter varme-treat tilfreds trepaller med internasjonale plantesanitære tiltak bør være kjent som ISPM 15. Denne prosessen eliminerer invasive eller karanteneskadegjørere som skulle reise i trepall gjennom en prosess med utgassing med metylbromid eller varmebehandling. Plastpaller laget av tre, for eksempel kryssfiner er unntatt fra dette kravet.

 Foruten dimensjoner overflaten, trepaller varierer i antall og størrelse på dekk planker eller brett på toppen eller bunnen av pallen, og i konfigurasjonen av stringere, styret om å bli naglet til planker. Et stort lager pallen kan ha seks eller mer over dekksplankene og tre bunnplater som er plassert på en rektangulær plate stringer på kanten. I en blokk pall, til et mønster av fire tommer med 12 tommers tre blokker lette utskifting av typiske vange styret for fireveis gaffel tilgang.

 Pall produsenter varierer i størrelse og raffinement av produksjon. Palle maskinen betjenes av en enkelt person er tilgjengelig for prisen av en ny liten økonomi bil. Kostnadene øker, avhengig av variasjon av pallen og palle utforming produksjonsrate ønsket.

 Ombygd og gjenbrukes paller er generelt reparere de mest kostnadseffektive, og mange pall produsenter, rehabilitere og selge trepaller. Det er billige paller designet og produsert for å brukes én gang og kastes. Jo større den første prisen for en pall, for eksempel ett konstruert svært tung last, gjør det mer økonomisk sans for gjenbruk.

 Plastpaller blir stadig mer brukt i shipping på grunn av sin holdbarhet og allsidighet. En godt laget plastpall kan brukes mange ganger uten gjenoppbygging. Når en konstruksjon er plassert og sopp er konstruert, er plastsprøytestøping en effektiv metode for fremstilling av paller. Kostnaden for sprøytestøpemaskiner setter generelt plastpall produksjon utenfor omfanget av enkeltmannsforetak.

 Pall produsenter inneholder ofte kasser og bokser i deres produktlinje. Kravene til landbruk, spesielt grønnsaker og frukt transport, krever spesielle beholdere. Generelt, dette er produkter av plast paller produsenter og er både effektiv og langvarig.

  •  Pall produsenter inneholder ofte kasser i deres produktlinje.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha